Аліна Гросу переїхала з США до Індії та показала, як змінився її раціон за кордоном: “Більше їжі не буде”

Відома українська співачка показала, чим харчується за межами України. Раціон не вражає різноманітністю, а порції – величиною. Аліна Гросу зізналась, чому змушена так їсти

Аліна Гросу, відома українська співачка, наразі знаходиться за межами України та навіть США, куди вирушила для покращення своїх творчих і професійних навичок. Зірка вирушила до аюрведичного госпіталю в Індії, де з допомогою фахівців проходить реабілітацію після операції, яку перенесла в Україні.

Під час лікування та реабілітації Аліна Гросу дотримується серйозної дієти, яка передусім передбачає повну відмову від м’яса. Крім того, знаменитість тепер їсть дуже мало. Для того, аби фанати зрозуміли, наскільки маленькими є порції, Аліна Гросу не просто їх сфотографувала, а й приклала руку, аби можна було порівняти.

Аліна Гросу продемонструвала свій раціон
Аліна Гросу продемонструвала свій раціон

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм відома українська співачка продемонструвала свій обід. Хоча дієти в лікарнях не є рідкісним явищем, навіть співачку, яка за останні місяці провела в медичних закладах багато часу, іноді дивують. На опублікованій фотографії Аліна Гросу показала один зі своїх прийомів їжі.

На банановому листі знаменитості принесли декілька шматочків смажених плодів, ложку салату, страву з підливою та соус. Коментуючи опубліковані кадри, Аліна Гросу зазначила, що це – все. Більше їжі на обід в індійському госпіталі не передбачено.

Українська співачка Аліна Гросу показала, що їсть в Індії
Українська співачка Аліна Гросу показала, що їсть в Індії

До цього артистка вже розповідала та показувала, чим пацієнтів індійського аюрведичного госпіталю годують під час лікування. Тоді зірка зазначила, що іноді відчуває себе хом’ячком, оскільки катастрофічно маленькі порції, що здебільшого складаються з овочів чи фруктів, дійсно нагадують їжу для маленьких хом’ячків.

Раціон Аліни Гросу на лікуванні в Індії
Раціон Аліни Гросу на лікуванні в Індії

Знаменитість зазначила, що її щоденний раціон складається з мінімальної кількості вегетаріанської їжі. На сніданок та обід зірка їсть приготовану в лікарні їжу, а ввечері смакує фруктами.

Нагадаємо, що восени 2022 року Аліна Гросу перенесла тригодинну операцію в Україні, після якої доволі швидко повернулась до нормального життя. Зірка не ділилась подробицями, проте зазначила, що “викарабкатись” самостійно їй не вдалось, тому вона вирушила на реабілітацію до Індії.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.