Даша Квіткова розповіла, чи оплатив колишній Нікіта Добринін її поїздку на Мальдіви: хто платить за сина

Переможниця шоу "Холостяк-9" Даша Квіткова після розлучення з Нікітою Добриніним відправилась на відпочинок на Мальдіви та розповіла, чи оплатив колишній цю поїздку.

Даша Квіткова стала популярною блогеркою після перемоги в 9 сезоні шоу “Холостяк”. Вона і Нікіта Добринін були першою за всю історію шоу парою, яка одружилась після фіналу і створила сім’ю. У них народився син Лев, вони побудували спільний будинок і показували в Інстаграм-блозі, як ідеально складається сімейне життя. Але в 2023 році зіркове подружжя повідомили, що розлучились. Заради півторарічного сина вони ходять до сімейного психолога.

Квіткова розповідала, що першою затіяла розмову про розставання. Добринін її підтримав і вони вдвох прийняли це рішення. Як зізналась блогерка, в якийсь момент вони перенаситились один одним і почали рухатись по життю з різною швидкістю.

Даша Квіткова розповіла, чи оплатив колишній Нікіта Добринін її поїздку на Мальдіви
Даша Квіткова розповіла, чи оплатив колишній Нікіта Добринін її поїздку на Мальдіви

Шанувальники активно обговорюють, чому єдина пара з шоу “Холостяк” не змогла впоратись з кризою в стосунках і розійшлася. Деякі користувачі Мережі припускають, що розлучення — черговий піар-ход, щоб підвищити популярність. Але Даша і Нікіта вже роз’їхалися, а Добринін приходить в гості до колишньої дружини, щоб бачитись з сином.

Зараз Квіткова з Левом відпочиває на Мальдівах. Це дуже недешевий курорт, тому Дашу питають, чи оплачував екс-чоловік їй цю поїздку.

Не переживайте, на бюджет Нікіти ніхто не посідав і не посідає. Ні

, – відповіла зірка.

Даша Квіткова розповіла, чи оплатив колишній Нікіта Добринін її поїздку на Мальдіви
Даша Квіткова розповіла, чи оплатив колишній Нікіта Добринін її поїздку на Мальдіви

На Мальдівах Квіткова відпочиває з нянею сина Ольгою, путівку якій оплатила вона. А в той час, як блогерка насолоджується островами, Добриніна звільнили з програми “ЖВЛ”, в якій він був ведучим. Його замінив зразковий сім’янин Тимур Мірошніченко.

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.