Без шику: чоловік ексдружини Пономарьова Мозгової пригадав, яким було їхнє весілля – “Тримала простий букет”

В останній день січня Олена Мозгова та Девід Аксельрод святкують річницю свого весілля. Чоловік колишньої Олександра Пономарьова пригадав, як вони відзначили цей важливий день

Відома українська продюсерка Олена Мозгова вже восьмий рік перебуває у щасливому шлюбі з музикантом Девідом Аксельродом. Сьогодні, 31 січня, зіркова пара відсвяткувала восьмий рік разом. З цієї нагоди чоловік продюсерки привітав кохану та пригадав, як пройшов день їхнього весілля. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Девід Аксельрод романтично описав найважливіший день у їхньому житті.

Виявляється, день весілля зіркової пари пройшов дуже скромно та без зайвого пафосу. Девід Аксельрод та Олена Мозгова вирішили, що не потрібно доводити та показувати всьому світові своє кохання одне до одного – достатньо просто бути разом.

Девід Аксельрод та Олена Мозгова сьогодні святкують 8 річницю весілля
Девід Аксельрод та Олена Мозгова сьогодні святкують 8 річницю весілля

Український виконавець поділився спогадами про весільний букет своєї коханої. За словами Девіда Аксельрода, Олена Мозгова обрала скромні білі тюльпани. Ба більш, закохані попросили в РАЦСі не грати традиційну весільну музику та наполягли на тому, що урочисті промови на весіллі ні до чого.

Девід Аксельрод пригадав, що тоді було холодно та дуже слизько, тому, поки його наречена тримала скромний, але симпатичний букет, він притримував її. Хоча зірки відмовились від усіх атрибутів традиційного весілля, відмовитись від першого поцілунку в ролі чоловіка та дружини вони, за зізнанням чоловіка Олени Мозгової, не зуміли.

Чоловік Олени Мозгової пригадав, яким був день їхнього весілля
Чоловік Олени Мозгової пригадав, яким був день їхнього весілля

Крім того, поділився зі своїми підписниками Девід Аксельрод, на момент їхнього весілля Олена Мозгова була вагітна їхньою донечкою Солею. За спогадами артиста, дитина тоді сильно буцкала ніжками, ніби нагадуючи, що вона разом зі своїми батьками проживає найважливіший момент їхнього життя.

Схожі статті

Перемішала фарш з кефіром: це простіше, ніж біляші та чебуреки, а як смачно! На перекус за 10 хвилин

М'ясні оладки за цим рецептом виходять дуже пухкими та ніжними. Ця страва може стати відмінною заміною класичним котлетам, або слугуватиме варіантом сніданку, чи вечері.

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.