Маямі – місце збору українських зірок: Влад Яма, Алекс Топольський, Людмила Поривай більше не живуть в Україні

Герої нашої сьогоднішньої статті – українці. Втім, всі вони зараз мешкають в США. Дехто з них поїхав туди тимчасово, а хтось вирішив залишитись назавжди.

Маямі – один із найбільших ділових та культурних центрів США з високим рівнем життя. Багато заможних людей купує нерухомість саме в Маямі і туди найчастіше їдуть, коли хочуть “підкорити” Америку. Серед українських знаменитостей теж немало є тих, які наразі проживають в Маямі.

Влад Яма

Зірки, які переїхали в Маямі: Влад Яма

Відомий український хореограф Влад Яма разом з дружиною та сином вже майже рік живуть в Маямі. Туди вони переїхали після початку повномасштабної війни в Україні. При цьому Влад Яма запевняє, що встиг виїхати з країни ще до того, як ввели військовий стан і заборонили виїжджати чоловікам призовного віку. Звісно, чоловіка зараз багато українців критикують за те, що він начебто втік з України, як тільки почалась війна. Саме тому Влад Яма не висвітлює своє життя в Америці і не показує та не розказує, чим він там займається.

Людмила Поривай

Зірки, які переїхали в Маямі: Людмила Поривай

 

Мама співачки Наташі Корольової Людмила Поривай вже 30 років живе в Маямі. Туди вона переїхала в 1993 році після смерті свого першого чоловіка. В Америці Людмила вдруге вийшла заміж за мігранта Ігора Ельперіна та зізнається, що їй дуже подобається життя за океаном.

Варто відзначити, що після початку повномасштабної війни в Україні Людмила Поривав виступила проти війни на відміну від її доньки Наташі Корольової, яка досі живе в росії.

Алекс Топольський

Зірки, які переїхали в Маямі: Алекс Топольський

Герой романтичного шоу “Холостяк 12” Алекс Топольський народився та виріс у Львові. Після закінчення університету хлопець вирушив до США будувати кар’єру. Алекс зупинився якраз у Маямі, де і зміг досягти успіху. В Америці чоловік займається бізнесом з нерухомості – здає в оренду елітні апартаменти.