Три жінки Остапчука: перекладачка Олена Войченко, нотаріус Христина Горняк і журналістка Катерина Полтавська

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук після двох розлучень за останні два роки закрутив новий роман з 22-річною журналісткою. Хто всі його жінки?

Володимир Остапчук живе дуже бурхливим особистим життям. Офіційно відомі три його жінки.

Олена Войченко

Володимир Остапчук має двох дітей від попереднього шлюбу
Три жінки Володимира Остапчука

Перша дружина телеведучого Володимира Остапчука Олена Войченко — перекладачка. В шлюбі у пари народилось двоє дітей, син Еван-Олександр і дочка Емілія. В Інстаграмі зіркове подружжя здавалось ідеальним, але в 2019 році стався гучний скандал, коли шоумен вирішив розлучитись з дружиною, бо закрутив роман на стороні.

Олена не змогла змиритись з образою на чоловіка і забрала дітей на своє виховання, а з початком війни в Україні жінка виїхала з ними в Канаду. Завдяки благодійному аукціону в підтримку ЗСУ, Остапчук літом 2022 року зміг ненадовго вибратись за кордон і побачився з дітьми. Тільки зараз, за його словами, між ним і колишньою налагоджується нормальне спілкування.

Христина Горняк

Вся правда про короткотривалий шлюб Володимира Остапчука і Христини Горняк
Три жінки Володимира Остапчука

Нотаріус Христина Горняк стала розлучницею пари Войченко і Остапчука. Вони швидко почали жити разом, а одружились вже через рік після знайомства, але шлюб виявився недовгим. Через 2 роки Остапчук і Горняк таємно розлучились, не зважаючи, що майже добудували спільний заміський будинок.

Як виявилось, Христина опинилась на місці Олени — Володимир поклав око на іншу жінку.

Катерина Полтавська

Нова дівчина Володимира Остапчука розповіла про минуле
Три жінки Володимира Остапчука

38-річний Володимир Остапчук закрутив роман з 22-річною журналісткою Катериною Полтавською. Вони живуть в тій самій квартирі, які телеведучий знімав з Христиною Горяк. Пара не коментує своє відносини і не виходить разом в світ, але в їх Інстаграм-блогах регулярно з’являються однакові сторіз. Катерина старається для шоумена бути хазяйкою, готує йому сніданки і слідкує за домашнім затишком.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.