Як виглядає могила Кузьми Скрябіна? Ігор Кондратюк побував на кладовищі: “Великий сімейний склеп”

Відомий український продюсер Ігор Кондратюк на восьму річницю загибелі співака Кузьми Скрябіна показав, як виглядає його могила на кладовищі в Брюховичах.

2 лютого в 2015 році загинув в автомобільній аварії відомий український артист Кузьма Скрябін. Ця подія сколихнула всю Україну, його фанатів і колег по шоу-бізнесу. До сих пір в річницю смерті Андрія Кузьменка багато знаменитостей висловлюють співчуття і вшановують пам’ять співака.

Як виглядає могила Кузьми Скрябіна? Ігор Кондратюк побував на кладовищі

На цей раз відомий продюсер Ігор Кондратюк показав, як виглядає могила Кузьми Скрябіна на цвинтарі в Брюховичах (Львівська область). Ігор зізнався, що вперше побував там в травні 2022 року. Рідні поховали Андрія в сімейному склепі, там завжди прибрано, стоять лампадки і свіжі квіти:

Це могила Андрія Кузьменка — Скрябіна. Великий сімейний склеп, в якому наразі є лише одне поховання…

, – написав Кондратюк і додав, що на його очах декілька людей на пару хвилинок забігли на могилу, поставили квіти, перехрестились і побігли далі по своїм справам.

Пам’ятаємо, сумуємо, слухаємо

, – відмітив продюсер.

Користувачі Мережі поділились враженнями під фото:

  • “Кузьма був і залишиться прикладом людяності”;
  • “Вічна і світла пам’ять… Завжди пам’ятаємо”;
  • “Досі перед очима новини 8-річної давності в цей день… Про ДТП, про те, як ввечері люди збиралися на площах міст з портретами, свічками і співали пісні Скрябіна під чиюсь гітару. Але він живе й досі в нашій пам’яті, спогадах, своїй безсмертній творчості. Царство небесне”;
  • “Кузьма — це дійсно цвіт нації! Пам’ять про нього завжди в наших серцях! Земля тобі пухом…”.

Кондратюк і Скрябін дружили, в інтерв’ю Славі Дьоміну продюсер ділився спогадами, що співак був дуже позитивною і вдячною людиною. Одного разу Ігор позичив Андрію велику суму на придбання автомобілю, це були 10 тисяч доларів, так Скрябін після цього на кожному світському заході розповідав про щедрість Кондратюка.

Нагадаємо, в цьому році Андрію Кузьменко могло б виповнитися 55 років. Після смерті у нього залишились мама, дружина і дочка Марія-Барбара. Жінки Кузьми дуже його люблять і важко переживали цю велику втрату.