Шикарна Оля Полякова розповіла, як в 44 роки їй вдається виглядати на 20: “Колю ботокс”

Відома українська співачка Оля Полякова дивує своїх шанувальників розкішним виглядом у 44 роки. Як виявилось, зірка багато працює над своєю зовнішністю.

Оля Полякова має дуже яскраву фігуру, миловидне обличчя, доглянуту шкіру та розкішне волосся. Їй в цьому році виповнилось 44 роки, але в Мережі користувачі пишуть, що вона виглядає набагато молодше. Деякі критикують зірку за пластику і підозрюють, що артистка багато чого в собі змінила за допомогою спеціалістів і великих гонорарів. Але в інтерв’ю співачка розказала:

Я колю тільки ботокс. Я хочу розповісти людям, що це таке. Ботокс — те, що блокує м’язи

, – зізналась Полякова.

На догляд за собою Оля витрачає багато часу і грошей. Вона робить масажі для обличчя, займається спортом, регулярно відвідує косметолога. В Мережі зірці часто пишуть, що в такий час недоречно бути такою привабливою, маючи на увазі війну.

Якою мовою розмовляє Полякова вдома
Оля Полякова розповіла, куди коле собі ботокс

Полякова спокійно на це відреагувала і пояснила, що до чого. Вона розповіла, що зараз знаходиться в Києві на зйомках, а це її робота:

Моя робота в тому числі бути красивою. І ви робіть свою. Тому що якщо ми всі припинимо працювати — ф*гня це буде

В програмі “Дорослі дівчата” зі своєю подругою Машею Єфросініною Полякова поділилась, що уколи ботоксу робить ще з 23 років через міжбрівну зморшку. Ін’єкції вона робить раз в 8 місяців, а в губи та вилиці зірка ніколи нічого не колола.

Оля Полякова розповіла, як принизила Ані Лорак і публічно її вилаяла
Оля Полякова розповіла, куди коле собі ботокс

Нагадаємо, в 2022 році Оля Полякова стала учасницею шоу “Танці з зірками” в Грузії. Вона пішла в проект з місією не дати світу забути про війну в Україні та презентувати благодійний проект “Незламні” по збору коштів на протези для українців, що постраждали від дій окупантів.

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.