Вікторія Булітко та Євген Сморигін – найкрасивіша пара “Дизель Шоу”: 13 років разом і повна ідилія

Відомі українські гумористи та актори цього року святкують 13 років разом. Знаменитостей можна назвати чи не найідеальнішою парою "Дизель Шоу", адже їхні стосунки відрізняються особливою гармонією

Одні з найвідоміших акторів телепроєкту “Дизель Шоу” Вікторія Булітко та Євген Сморигін мають міцні дружні стосунки вже 13 років. Знаменитості були знайомі й до початку спільної професійної діяльності на одній сцені, проте особливо щирою їхня дружба стала лише після того, як вони познайомились в команді “Дизель Студіо”.

В одному з інтерв’ю актори розповідали про те, що їхній професійний союз “народився” далекого 2010 року. Тоді, за спогадами артистів, у команду “Дизель Шоу” шукали нову актрису. Євген Сморигін вже тоді зрозумів, що кращої за Вікторію Булітко кандидатури на цю роль не буде. Саме так він і сказав продюсерам проєкту.

Євген Сморигін і Вікторія Булітко знайомі понад 13 років
Євген Сморигін і Вікторія Булітко знайомі понад 13 років

До думки Євгена Сморигіна, який тоді вже зробив собі добру репутацію, продюсери шоу дослухались. Пізніше Булітко запросили на співбесіду й так почався її яскравий шлях на сцені “Дизель Шоу”. Найчастіше знаменитість можна побачити в парі з її добрим другом Сморигіним. Знаменитості ніколи не приховували, що їм дуже легко працювати разом.

Євген Сморигін і взагалі колись заявляв, що він не уявляє актриси, з якою йому було в комфортніше виступати в парі. Варто зазначити, що така сценічна сумісність помітна телеглядачам неозброєним оком. Виступи та номери українських гумористів завжди відрізняються особливою харизмою, адже Булітко й Сморигін вкладають у них душу.

Вікторія Булітко виступає в парі з Євгеном Сморигіним
Вікторія Булітко виступає в парі з Євгеном Сморигіним

Хоча багато шанувальників часто підозрювали артистів в дещо ближчих, ніж просто дружні, стосунках, насправді зірок не пов’язує романтика. Так, наприклад, Євген Сморигін вже довго перебуває в шлюбі з коханою дружиною Лідією та виховує разом з нею трьох дітей.

Про особисте життя Вікторії Булітко відомо менше, проте раніше знаменитість зізнавалась, що її серце зайняте загадковим чоловіком. Розкривати особистість коханого актриса й гумористка поки що не спішить. Можна припустити, що зірка “Дизель Шоу” живе за гаслом “Щастя любить тишу”.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.