Нова кохана Володимира Остапчука хоче його розкормити: в холодильнику немає місця для борща (ФОТО)

Після розлучення з другою дружиною Христиною Горняк телеведучий Володимир Остапчук швидко з'їхався з новою обраницею, яка не залишає його голодним.

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук ніби приховує нові відносини з молодою журналісткою Катериною Полтавською після розлучення з Христиною Горняк, але пара постійно виставляє в Мережу фото з одними і тими ж сніданками, інтер’єром та іншим. Його нова обраниця тренує свої кулінарні здібності заради коханого і на цей раз в їх холодильнику не знайшлось місця навіть для каструлі борща, бо все зайнято.

В своєму Інстаграм-блозі Володимир Остапчук показав вміст холодильника на фото. На нижній поличці все заставлено соками. Зверху стоять соуси. В овочівнику лежать свіжі овочі, також вижно початий авокадо, нарізку червоної риби, лимон, сир, цілу пачку сосисок, щось у судочках, консервацію, курячі яйця та каструльку.

А куди борщ поставити?

– пожартував Остапчук.

Остапчук відкрив свій холодильник і не знайшов вільного місця для каструлі
Остапчук відкрив свій холодильник і не знайшов вільного місця для каструлі

Нагадаємо, про розлучення з нотаріусом Христиною Горняк телеведучий офіційно не повідомляв, але чутки про проблеми в стосунках з’явились осінню 2022 року близько дати другої річниці весілля. Виявилось, що пара вже не разом і навіть отримала документи про розірвання шлюбу, а незабаром після цього стало відомо про появу нової пасії у Володимира Остапчука.

Це 22-річна журналістка Катерина Полтавська, з якою шоумен вже живе разом і їздить на відпочинок.

22-річна дівчина Володимира Остапчука Катерина Полтавська
22-річна дівчина Володимира Остапчука Катерина Полтавська

До шлюбу з Горняк Остапчук був одружений з перекладачем Оленою Войченко, яка народила двох дітей і зараз знаходиться з ними в Канаді. Це розлучення було скандальним і гучним, але зараз Володимиру вдається налагодити спілкування з колишньою дружиною заради спадкоємців.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.