Прозорий низ і топ у пір’ї: Злата Огнєвіч звела з розуму переможця “МастерШеф” Євгена Клопотенка

Відома українська співачка Злата Огнєвіч поділилась в своєму Інстаграм-блозі результатами нової фотосесії у гарячому образі, на який звернув увагу переможець "МастерШеф" Євген Клопотенко.

Українська співачка та головна героїня другого сезону шоу “Холостячка” Злата Огнєвіч не залишилась разом з переможцем Андрієм Задворним. Чоловік сам від неї пішов і вже закрутив роман з 19-річною моделлю, а зірці приписують роман з відомим кулінаром Євгеном Клопотенко. Він став переможцем 5 сезону “МастерШеф” і добився, щоб ЮНЕСКО вніс традиційний український борщ до Списку нематеріальної культурної спадщини.

Злата і Женя познайомились в Єгипті, вона там виступала, а він відпочивав. Зірки дуже здружились, в інтерв’ю Клопотенко розповідав, що вони переписуються, ставлять сердечки один одному, спілкуються, коли вони зустрілись в Карпатах, він їй готував, тому шанувальники не просто так вирішили, що між ними може бути романтика.

Клопотенко не встояв перед Златою Огнєвіч в пір'ї
Клопотенко не встояв перед Златою Огнєвіч в пір’ї

На цей раз Євген не зміг втриматись від захвату, побачивши нові фото Злати Огнєвіч в її Інстаграм-блозі. Співачка поділилась результатом модної фотосесії в мереживних штанях-кльош з прозорої тканини і в топі з пір’ям.

Жити тут і зараз… Відкривати серце, не ховати емоцій, давати собі право посміхатись і не засуджувати за радість інших. Знайти на себе час: заплющити очі, глибоко вдохнути, видохнути. Подякувати собі за все, що маєш, за те, що вже зроблено, пройдено і… продовжувати йти далі. Обіймаю кожного всім серцем!

, – написала Огнєвіч.

Клопотенко в коментарях відправив екс-холостячці багато емодзі з очима-сердечками, а Злата йому відповіла сердечком, вогником і губами.

Клопотенко не встояв перед Златою Огнєвіч в пір'ї
Клопотенко не встояв перед Златою Огнєвіч в пір’ї

Нагадаємо, Огнєвіч зараз активно займається благодійними концертами і зборами для українських захисників, а Євген продовжує розвивати українську кухню та виводити її на новий рівень в світі, тримаючи кулінарний фронт.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.