Кацурін і Дорофєєва, Дантес і Кацуріна: чи планують весілля учасники любовного чотирикутника?

Після розлучення українські співаки Надя Дорофєєва і Володимир Дантес знайшли щастя з іншими обранцями, екс-подружжям рестораторів Михайлом і Дашею Кацуріними.

Відомі українські музиканти Дантес і Дорофєєва багато років були в шлюбі та вважались найкрасивішою парою українського шоу-бізнесу, але в 2022 році вони розпочали серію зіркових розлучень і скоро після початку повномасштабної війни заявили, що вирішили розійтися. За ними слідом про розставання об’явили їх близькі друзі — сім’я Кацуріних.

Шанувальники не вірили, що це просто збіг обставин і були праві. Невдовзі Дорофєєву і Кацуріна застали в обіймах, через що в Мережі поширилися чутки про роман. Вони підтвердились, коли пара об’явила, що вони разом. Це сталось через деякий час, але довгу паузу вони не витримували.

Коли одружаться Надя Дорофєєва і Міша Кацурін та Вова Дантес і Даша Кацуріна
Коли одружаться Надя Дорофєєва і Міша Кацурін та Вова Дантес і Даша Кацуріна

Публіка тоді дуже обурилась на Надю, зайнявши сторону Дантеса і Даші. Друзі були підтримкою один для одного, коли їх обранці виявились коханцями, а в результаті і самі закохались, але вони не поспішали розкривати свої відносини. Коли все стало відомо, почались розмови про майбутні весілля двох зіркових пар.

Нагадаємо, в шлюбі з Дорофєєвою Дантес заявляв, що він чайлдфрі і не хоче дітей, але Кацуріна — мама двох, з її малюками співак проводить багато часу разом та вже зізнається, що діти це класно, показуючи серйозність своїх намірів. Одного разу Даша ділилась в своєму Інстаграм-блозі, що коханий вже вимагає від неї ще дітей.

Даша Кацуріна та Володимир Дантес почали зустрічатись після розлучення з колишніми
Коли одружаться Надя Дорофєєва і Міша Кацурін та Вова Дантес і Даша Кацуріна

Надя і Міша Кацурін також час від часу забирають дітей до себе, вони живуть разом, випускають романтичні пісні і діляться закоханими фото.

Чи міг хтось із них уявити, що все так обернеться, що четверо друзів в майбутньому буквально обміняються партнерами? Тепер шанувальники сперечаються, у кого з цієї четвірки відносини протримаються довше і хто дійде до вівтаря.

Надя Дорофєєва і Вова Дантес розлучились майже в один час з Кацуріними
Надя Дорофєєва і Вова Дантес розлучились майже в один час з Кацуріними

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.