Як у казці: 5 відомих українок, які вийшли заміж за олігархів – Камалія, Оля Полякова, Оксана Марченко та інші

Маленькі дівчатка мріють, що виростуть і вийдуть заміж за принців, а ось дорослі дівчата мріють вийти заміж за мільйонера. Кому із відомих українок це вдалося, читайте далі в матеріалі.

Вийти заміж за мільйонера – мрія чи не кожної дівчини. Звісно, знаменитим і популярним красуням легше привернути до себе увагу заможних чоловіків. Можливо саме тому серед українських знаменитих жінок багато тих, які вийшли заміж за олігархів.

Оля Полякова

Оля Полякова вперше прокоментувала розлучення з чоловіком
Відомі українки, які вийшли заміж за олігархів: Оля Полякова

Оля Полякова познайомилась зі своїм майбутнім чоловіком Вадимом, коли вона була ще нікому невідомою співачкою. А ось Вадим Буряковський був одруженим і дуже заможним чоловіком. Наявність дружини аж ніяк не зупинило довгоногу красуню, деякий час вона була в статусі коханки. Зараз співачка розповідає, як тоді бадував її Вадим. Чоловік задарював молоду дівчину коштовностями і ні в чому їй не відмовляв. Коли Полякова завагітніла, Вадим розлучився зі своєю першою дружиною і одружився на Олі.

Камалія

Камалія розповіла про їхнє з Захуром весілля
Відомі українки, які вийшли заміж за олігархів: Камалія

Співачка Камалія носить статус найбагатшої співачки України. Такою її зробив її чоловік пакистанський мільярдер Мохаммад Захур. Камалія і Мохаммад щасливі в шлюбі вже 20 років. Їхньому коханню не завадили ні велика різниця у віці, ні різна національність та віра.

Оксана Марченко

Востаннє Медведчука та Марченко помічали в Криму
Відомі українки, які вийшли заміж за олігархів: Оксана Марченко

Скандальна телеведуча Оксана Марченко багато років заміжня за олігархом та політиком Віктором Медведчуком. Цікаво, що коли ці двоє закрутили роман, вони були у шлюбі на інших людях. Марченко кинула свого першого чоловіка заради багатія Медведчука.

Віра Брежнєва

Віра Брежнєва і Михайло Кіперман
Відомі українки, які вийшли заміж за олігархів: Віра Брежнєва

Екс-віагрянка Віра Брежнєва з 2006 по 2012 рік була заміжня за відомим бізнесменом, нафтовим магнатом та мільйонером Михайлом Кіперманом. Від нього Віра має доньку Сару. Співачка розлучилася з багатієм через його ревнощі. Поговорюють, що Кіперман ревнував Брежнєву до Костянтина Меладзе, який наразі являється її чоловіком.

Іванна Онуфрійчук

Відомі українки, які вийшли заміж за олігархів: Іванна Онуфрійчук
Відомі українки, які вийшли заміж за олігархів: Іванна Онуфрійчук

Українська телеведуча Іванна Онуфрійчук у 2021 році вийшла заміж за казахстанського мільйонера Алмаза. У них було неймовірне красиве і дуже дороге весілля, де наречена змінила декілька суконь. Зараз Алмаз задарює свою дружину розкішними подарунками і не шкодує грошей на всі її забаганки.

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.