“Від себе не нудить?”: ексдружина Пономарьова Мозгова звернулась до зірок, які хизуються державними нагородами

Відома українська продюсерка Олена Мозгова звернулась до зірок, які надмірно хизуються нагородами, отриманими від держави. Знаменитість поцікавилась, чи не гидко від цього самим артистам

Олена Мозгова, відома українська музична продюсерка та колишня цивільна дружина Олександра Пономарьова, звернулась до артистів, які звертають занадто багато публічної уваги до своїх нагород. Зокрема, мова йшла про тих зірок, які вихваляються орденами від держави за допомогу українській армії, благодійність чи волонтерство.

На особистій сторінці в соціальній мережі Фейсбук Олена Мозгова опублікувала короткий, але “гострий” допис, в якому деякі відомі зірки стовідсотково впізнали свою поведінку. Знаменитість не стала називати імена, втім навіть без цього було цілком зрозуміло, до кого звертається продюсерка.

Олена Мозгова з критикою звернулась до українських артистів
Олена Мозгова з критикою звернулась до українських артистів

Українська продюсерка натякнула, що їй стає бридко, коли вона бачить численні фотографії орденів і відзнак за “допомогу армії, за вагомий внесок, за самовіддану працю”. Користуючись нагодою, знаменитість поцікавилась у тих артистів, до яких зверталась, чи не нудить їх самих від надмірного вихваляння своєю діяльністю. Олена Мозгова висловилась у новому дописі, що не може зрозуміти цілей подібних публікацій.

Фу! Вас самих від себе не нудить, орденоносці-грамотоносці? Народні, заслужені, простужені, навіщо вам усе це? Навіщо ви це публікуєте?

– прокоментувала Олена Мозгова.

Відома українська продюсерка звернулась до артистів, які публікують свої нагороди
Відома українська продюсерка звернулась до артистів, які публікують свої нагороди

Крім того, поцікавилась на додачу Олена Мозгова, чи не соромно самим представникам шоубізнесу хвалитись подібними “досягненнями”. Ймовірно, українська продюсерка натякнула, що нічого надзвичайного в такій діяльності немає. Олена Мозгова назвала подібну поведінку деяких зірок “совком головного мозку”.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.