Діагноз Алли Мазур: як ведуча ТСН дізналася про онкологію та як довго приховувала хворобу від сина (Відео)

Відома українська журналістка і телеведуча Алла Мазур перенесла рак, про який розповіла публічно і тепер підтримує жінок, які зіштовхнулись з такою ж хворобою.

В 2019 році перед довгоочікуваною відпусткою Алла нащупала в грудях маленьку горошину, але вона її зовсім не бентежила. Не зважаючи на це, телеведуча вирішила перестрахуватись і звернулась до лікаря, щоб в разі чого вчасно почати лікування. Спеціаліст не побачив причин для занепокоєння та сказав їй, що вона може спокійно їхати відпочивати, однак треба уникати сонця і пізніше прийти на повторну консультацію.

Мазур знову звернулась до лікаря раніше, ніж було призначено, тому що горошина почала рости. За допомогою біопсії вдалось встановити діагноз — рак грудей.

Онкологія у багатьох людей асоціюється з хворобою, від якої вмирають, але Алла проявила свою неймовірну стійкість та сприйняла хворобу не як вирок, а як виклик і мужньо боролась із нею, продовживши свою роботу в студії ТСН.

Алла Мазур
Алла Мазур розповіла про свій діагноз

Журналістка не одразу наважилась розповісти про свій діагноз сину Артему, шанувальникам і колегам. Але коли вона була до цього готова, то публічно розповіла про онкологію і хотіла цим підтримати жінок, які також зіштовхнулись з раком.

Алла зізналась, що розмову з сином відкладала до останнього. Спочатку вона спитала у Артема, чи чув він про таку хворобу, він відповів, що не чув. Мазур пояснила сину, що це довга хвороба, довго лікується і тому люди її бояться, але у них все буде добре, тоді хлопчик так і спитав у зіркової мами — “Ти помреш?”. Телеведуча знайшла спосіб заспокоїти дитину:

Кажу — “Ні. Я ж тобі пояснила: буде довгий процес лікування, але я обов’язково вилікуюсь

, – розповідала Алла.

Как выглядит сын Аллы Мазур
Алла Мазур приховувала діагноз від сина

Мазур теж хвилювалась, як будуть розвиватись події, але боролась стійко і онкологія відступила. В нашому відео ще більше про шлях Алли Мазур до видужання:

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.