“Здоров’я не дозволяє”: у команді Винника вперше прокоментували хворобу артиста й пояснили його відсутність

Поки навколо зникнення Олега Винника будують "теорії змови", у команді артиста вперше за майже рік повномасштабної війни прокоментували всі чутки щодо його перебування в Німеччині

З початку повномасштабного вторгнення російської армії на територію України не вщухають обговорення щодо несподіваного зникнення відомого українського музиканта та співака з радарів. Поки Олег Винник мовчки займається волонтерством і благодійністю, його критикують і “хейтять”.

Вперше за довгий час у команді артиста дали коментар щодо відсутності чоловіка на Батьківщині. Так, голова офіційного фан-клубу співака Валерія Барон розповіла, що Олег Винник і справді зараз перебуває в Німеччині, де проходить курс лікування.

Команда Олега Винника розповіла, де насправді зараз перебуває артист
Команда Олега Винника розповіла, де насправді зараз перебуває артист

Де зараз живе Олег Винник

Так, керівниця фан-клубу відомого українського співака розповіла, що зараз артист знаходиться у Берліні. Уточнювати діагноз Валерія Барон не стала, проте зауважила, що попри все зірка продовжує працювати над створенням нових пісень, якими вже хоче потішити своїх шанувальників. Разом з тим, зауважила представниця команди Винника, відмінним здоров’ям артист зараз похвалитись не може.

Здоров’я не дуже дозволяє бути в публічному просторі… Наразі стояти на сцені він не може

– прокоментувала голова фан-клубу Олега Винника.

Валерія Барон також зауважила, що наразі відомий український співак працює не лише зі свого професійного спрямування – артист волонтерить, зокрема разом зі своїм благодійним фондом “Вовчиця”. Голова фан-клубу Олег Винника наголосила, що артист не афішує своєї волонтерської діяльності, оскільки не хоче на цьому піаритись.

Офіційні представники Олега Винника відповіли на критику у мережі
Офіційні представники Олега Винника відповіли на критику у мережі

Крім того, Валерія Барон висловилась і про те, коли знаменитість нарешті повернеться на сцену. За словами представниці українського співака, поки що вона не може навіть спрогнозувати ймовірну дату повернення Олега Винника до концертів і своєї основної діяльності. Барон зазначила, що все залежить від того, як швидко артист одужає.

Зараз, зізналась представниця українського співака, його фізичний стан не дозволяє надмірної активності, а сам Олег Винник хоче виступати перед прихильниками усміхненим – таким, яким його звикли бачити мільйони.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.