З Віктором Павліком життя дуже насичене: Репяхова стала обличчям компанії і повертається у пологовий

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова поділилась із шанувальниками двома гарними новинами. Вона повертається у пологовий будинок і стала обличчям компанії.

Катерина Репяхова з 2020 року в шлюбі з відомим українським співаком Віктором Павліком. Дівчина не занурилась в побут і не стала домогосподаркою, вона працює концертним директором свого чоловіка, розвиває Інстаграм-блог, займається бізнесом, який відкрила під час війни і виховує сина, в 2021 році у зіркової пари народився хлопчик Михайлик.

Для своїх підписників Катя максимально відверта і показує багато моментів з особистого життя. На цей раз вона розповіла дві чудові новини:

Чесно зізнатись, я дуже чекаю вихідних. В суботу я нарешті їду в Адоніс. Пам’ятаєте я розповідала про свою мрію? От нарешті час прийшов, йду на прийом до лікаря в суботу. Саме в Адонісі я зустрілась зі своїм синочком і другу мою мрію також буде здійсняти Адоніс. А в неділю в мене зйомка, я стала обличчям однієї компанії

Репяхова стала обличчям компанії і повертається у пологовий
Репяхова стала обличчям компанії і повертається у пологовий

Нагадаємо, раніше дружина Віктора Павліка зізнавалась, що хоче також стати мамою дівчинки. Це може бути ймовірною причиною візиту в клініку Адоніс, де вона народила Михайлика. Серед шанувальників також є думка, що Катерина збирається зробити пластику носа, дівчина давно про це мріяла і нещодавно ходила на консультацію до пластичного хірурга, але з приводу бюсту. Репяхова не хотіла збільшувати об’єми, а тільки зробити їх однаковими після грудного вигодовування, однак лікар сказав, що як мінімум рік не можна буде вагітніти. Блогерка вирішила, що зараз не готова до такої операції, давши надію публіці, що вони з Віктором планують другу дитину.

Павлік з Репяховою показали, як прикрасили дім до Нового року
Репяхова стала обличчям компанії і повертається у пологовий

До шлюбу з артистом у Катерини не було дітей, а Павлік з нею став батьком вже вчетверте, але один з його спадкоємців на жаль вже помер, син Павло від шлюбу з Лорою Созаєвою.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.