Стас Михайлов показав, як його дружина сумує за Батьківщиною — Україною

Співак Стас Михайлов в своєму особистому блозі поділився відео, на якому його дружина Інна танцювала під українську пісню. До того ж, в сім'ї відзначили український День матері.

Російський співак, улюбленець і мрія мільйонів жінок, Стас Михайлов вже майже 10 років вірний лише одній.

Зі своєю дружиною Інною артист познайомився в 2006 році, але весілля відбулося лише в 2011-тому. Ще до оформлення офіційного шлюбу у пари народилася старша дочка Іванна. А в 2012-тому — молодша Марина.

Обраниця Михайлова — ефектна блондинка — родом з українського міста Кропивницького (колишній Кіровоград). Дівчина переїхала в Москву на початку 2000-х, коли її перший чоловік, колишній футболіст, підписав контракт з місцевою командою “Динамо”.

У цьому шлюбі народилося двоє дітей — Єва і Андрій. Незабаром пара розлучилася, а Інна стала зустрічатися з Михайловим. Дочка від першого чоловіка залишилася жити з мамою і її новим коханим.

Стас Михайлов с женой Инной и дочками
Стас Михайлов з дружиною Інною та дочками

Не дивлячись на те, що дівчина вже майже 20 років живе далеко від Батьківщини, вона відчуває теплі почуття до України і сумує за рідним краєм, про який часто розповідає своїм дочкам.

У своєму блозі в Instagram Стас Михайлов поділився особистим відео, де дочка Інни Єва у дворі їхнього будинку танцює під пісню українського колективу “KAZKA — Плакала “. Українську пісню вирішила послухати дружина Михайлова.

“Моя улюблена дружина Інна сумує за Батьківщиною!”, — підписав артист свою публікацію.

Крім того, Інна у своєму особистому блозі привітала всіх мам з їхнім святом 10 травня. Нагадаємо, що саме в цю дату в Україні відзначали День матері, в Росії ж його святкують у листопаді.

Схожі статті

Сподобалося всім і ще просили. Соковита та ароматна вечеря з курячих ніжок: цей рецепт наснився чоловіку

Приготувати смачну та ароматну вечерю, яка точно підкорить серця усіх присутніх, можна взявши курячі ніжки та правильний рецепт. Цю страву готувати не важко, але виходить вона дійсно чарівною.

Якщо у вас є банани і шоколад, приготуйте цей приголомшливий десерт за 5 хвилин: без духовки та желатину

Смачний, ніжний і легкий десерт всього з двох інгредієнтів – не вигадка, а реальність. Скуштувавши цей смаколик, неможливо відгадати, з чого він зроблений.

Тепер доводиться готувати постійно: змішала варений буряк з цими продуктами і вийшов найсмачніший салат

З-поміж десятків рецептів бурякових салатів, цей – найсмачніший. Він соковитий, ситний і злегка пікантний. Такий салат не соромно навіть поставити на святковий стіл.