Кіркоров розкрив свої почуття до чоловіка, з яким знайомий багато років: “З днем народження, коханий”

Епатажний російський співак Філіп Кіркоров неоднозначно привітав свого концертного директора з днем народження, зізнавшись йому в почуттях публічно.

Філіп Кіркоров лише раз був одружений з жінкою, його колишня дружина – Примадонна Алла Пугачова. Через суттєву різницю в віці (Кіркоров молодше на 18 років) публіка не вірила в цей роман, але вони були в шлюбі цілих 11 років і навіть обвінчались. Однак в результаті вони все ж розійшлись, зараз легендарна артистка щаслива в шлюбі з Максимом Галкіним, який ще більше молодший за неї, ніж Кіркоров. Він же і познайомив екс-дружину з майбутнім чоловіком.

Філіп ще багато років називав Аллу Борисівну коханням всього життя, але чутки про його захоплення чоловіками ходили завжди. Він більше не одружувався ні з ким, не представляв інших жінок своїми обраницями, дітей йому народила сурогатна матір. Чого тільки вартують епатажні сценічні образи Кіркорова, а також його витівки на сцені, наприклад дует з Миколою Басковим в блакитних шортах.

Басков і Кіркоров змушені приховувати свої справжні почуття

На цей раз Філіп Кіркоров проявив ніжність до свого концертного директора Артема Кияшко, з яким вони давно знайомі, але співпрацювати почали тільки в 2021 році після звільнення колишнього директора Геннадія Рибака.

Співак зворушливо привітав Артема з днем народження і виставив їх спільні фото в своєму Інстаграм-блозі:

З днем народження, коханий директор Артем! Мені пощастило, що ми не тільки дивимось в одному напрямку, але і рухаємось до єдиних цілей! Дякую, що поруч і даєш напрямок…

написав Кіркоров.

Кіркоров втомився приховувати свою сутність і висловив почуття до чоловіка

Деякі користувачі Мережі відмітили, що Філіп підозріло ніжно звернувся до свого колеги та інтерпретували це як натяк на більш близькі відносини між ними.