75-річна Ніна Матвієнко кинула оком на одруженого і багатодітного Олега Скрипку: “Він нічого такий”

Народна артистка України та відома співачка Ніна Матвієнко зробила публічний комплімент лідеру групи "Воплі Відоплясова" Олегу Скрипці. Олена Кравець була свідком.

Ніна Митрофанівна Матвієнко стала гостею нового авторського шоу зірки “Квартал 95” Олени Кравець на телеканалі Дім – “Тихий вечір з Оленою Кравець”. В бесіді з гумористкою співачка вперше розповіла, що вона і соліст групи “Воплі Відоплясова” Олег Скрипка куми. Про це стало відомо, коли Ніна і Олена грали в гру “НІНАту натрапили”. Матвієнко роздивлялась фотографії різних культурних діячів і мала вгадати, це зображена сучасна знаменитість чи зірка з минулого.

Побачивши фото молодого Олега Скрипки, Ніна Митрофанівна взагалі не впізнала в ньому свого кума. Артистка подумала, що це зірка з минулого:

Я не знаю, хто це такий

, – сказала співачка.

Олег Скрипка в молодості

Олена Кравець припустила, що це може бути Олег Скрипка. Матвієнко бурхливо відреагувала, коли придивилася краще і справді побачила українського рокера та зробила йому неабиякий комплімент на очах у мільйонів телеглядачів:

Ну от, кума не впізнала! Мій чоловік хрестив його дітей. Але він нічого такий, правда?

Ніна Матвієнко розповіла про стосунки з Олегом Скрипкою
Ніна Матвієнко розповіла про стосунки з Олегом Скрипкою

Нагадаємо, Ніна Матвієнко одружена з художником Петром Гончаром, з яким народила трьох дітей. Серед них – співачка Тоня Матвієнко, яка продовжила справу зіркової матері і пішла на велику сцену. Олег Скрипка також одружений з 1997 року на Наталії Сидь, у подружжя четверо дітей. Кого конкретно хрестив Петро, Ніна Матвієнко не уточнила. Це артистка вперше розсекретила, що вони з сім’єю Олега Скрипки породичались.

В українському шоу-бізнесі багато зіркових кумів – Горбунов і Потап, Зеленські і Кравець, Кошовий і Казанін, Білик і Козловський, Анатоліч та Лобода та інші.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.