Концерт Данилка ледве не зірвався через його серйозну хворобу: поїде лікуватись в Німеччину до Олега Винника?

Відомий український музикант і творець Вєрки Сердючки зізнався, що його концерт у Неаполі міг не відбутись. За словами Андрія Данилка, це сталось через несподівану хворобу

Андрій Данилко – один з найвідоміших і найкреативніших артистів Незалежної України. Його концерт мріє відвідати чи не кожен третій українець, а запальні виступи завжди заряджають позитивом і хорошим настроєм. Втім, нещодавно знаменитість зізнався, що міг скасувати свій концерт у Неаполі.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм музикант поділився кумедною фотографією з Італії та заявив, що виступ у Неаполі був майже скасований. Причиною цьому стала несподівана, але серйозна хвороба. Андрій Данилко захворів на ларингіт, а висока температура та відсутність голосу майже спровокували скасування концерту.

Андрій Данилко зізнався, що міг не виступити з концертом у Неаполі
Андрій Данилко зізнався, що міг не виступити з концертом у Неаполі

Втім, продовжив свою розповідь відомий український артист, йому на допомогу прийшли досвідчені лікарі, які допомогли швидко та результативно “стати на ноги”. Андрій Данилко зізнався, що фахівці вилікували його. Завдяки цьому він зі своєю “мамою”, Інною Білоконь, потішив концертом гостей і жителів Неаполю.

Але завдяки вашій підтримці та чудовому лікарю концерт став одним із найгарячіших. Спасибі Неаполю, спасибі українцям, спасибі організаторам

– прокоментував знаменитість.

На особистій сторінці Андрій Данилко поділився кадрами з концерту
На особистій сторінці Андрій Данилко поділився кадрами з концерту

У коментарях до цього допису артиста шанувальники подякували Данилкові та його команді за те, що ті таки виступили з концертом. Користувачі мережі висловили своє захоплення творчістю Вєрки Сердючки та вмінням підійняти настрій навіть у найскрутніші моменти.

  • “Сил тобі та всій твоїй супер команді. Тому що такі як ви не дивлячись на ларингіт, температуру, перельоти та неймовірну роботу продовжують надихати, заряджати та не втрачати надії. Ви вогонь”;
  • “Дякую вам за такий неймовірний концерт, за всі емоції. Найкращі!”;
  • “Концерт був щось неперевершене, дякую за такі емоції”;

Нагадаємо, що інший, не менш відомий український артист, Олег Винник вже довгий час не виходить на сцену через проблеми зі здоров’ям. Артист зараз лікується в Німеччині.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.