Чоловік Марічки Падалко зізнався телеведучій в коханні з передової: “Мрію знов бути поруч”

Відома українська журналістка і телеведуча Марічка Падалко отримала зворушливе привітання з Днем закоханих від свого чоловіка-воїна Єгора Соболєва прямо з передової.

Марічка Падалко і Єгор Соболєв зустрілись під час Помаранчевої революції, але тоді були обидва одружені, тому довго не давали своїм почуттям волю. Знаком для телеведучої стало те, що виявилось – у них співпадає день народження. Журналістка зізнавалась, що мама була проти її рішення піти від першого чоловіка заради нових почуттів, але бабуся була на стороні онучки і навіть їздила з нею на побачення знайомитись з Єгором.

У закоханої пари народилось троє дітей, які ростуть в атмосфері взаєморозуміння і любові. Але 24 лютого 2022 року Марічці довелось розстатись з коханим чоловіком, Єгор Соболєв пішов захищати Україну і він до сих пір служить. Телеведучій було дуже важко відпускати обранця, але вона їм пишається і дуже за нього переймається.

Чоловік Марічки Падалко зізнався телеведучій в коханні з передової

На День всіх закоханих 14 лютого 2023 року Єгор знайшов можливість і час привітати зіркову дружину зі святом. Чоловік в Інстаграм-блозі виставив спільне фото з Марічкою і написав:

Кохаю! І мрію знов бути поруч

Марічка у коментарях також зізналась в коханні чоловіку: “Кохаю завжди”.

Чоловік Марічки Падалко зізнався телеведучій в коханні з передової

Користувачі Мережі відмітили, що вони дуже гарна пара і побажали їм скоріше возз’єднатися, як і мільйонам інших українських сімей, які вимушені бути в розлуці через війну.

Нагадаємо, Марічка Падалко до зустрічі з Єгором Соболєвим мала інші серйозні стосунки і виходила заміж. З першим обранцем прожила близько 15 років, але дітей у пари не було. Журналістка вже зневірилась, що може стати матір’ю, однак материнство в її життя прийшло з появою нового кохання.