47-річна Наталія Могилевська розсекретила ім’я свого коханого: “Моє серце відкрилося коханню неймовірному”

Українська співачка Наталія Могилевська нещодавно повідомила, що почала нові стосунки. Тепер шанувальники знаменитості знають, як звати її обранця

Український шоубізнес – це щирий та відвертий простір, в якому публіці цікаво стежити не лише за професійними починаннями та успіхами своїх кумирів. Так, особисте життя відомих зірок турбує мільйони їхніх шанувальників. Виключенням не виявилась і популярна українська співачка Наталія Могилевська. Раніше знаменитість зізналась, що зустрічається з чоловіком, тепер повідомила, як його звати.

Наталія Могилевська прокоментувала своє особисте життя
Наталія Могилевська прокоментувала своє особисте життя

В ефірі всеукраїнського телемарафону відома українська співачка зізналась, чи збиралась цього року відзначати День всіх закоханих. Так, за словами Наталії Могилевської, в її життя несподівано постукало велике та сильне почуття любові, тому й пропустити цей день вона не могла.

Ба більш, знаменитість зізналась, що у їхніх з новим бойфрендом стосунках День святого Валентина – це подвійне свято. Причина в тому, що коханого української артистки звати Валентином. Саме тому, зізналась зірка, не приховуючи подробиць, вони з коханим святкували 14 лютого.

Я святкуватиму День Валентина… Моє серце відкрилося коханню неймовірному, дуже гарному, і його звуть Валентин! У нас подвійне свято!

– прокоментувала Наталія Могилевська.

Відома українська співачка Наталія Могилевська зізналась, як звати її нового бойфренда
Відома українська співачка Наталія Могилевська зізналась, як звати її нового бойфренда

Нагадаємо, що нові стосунки українська артистка почала вже під час повномасштабної війни. Знаменитість зізналась, що з коханим була знайома понад 20 років, проте підкорити її серце в романтичному плані чоловікові вдалось тільки після 24 лютого. Завоював симпатію Могилевської загадковий Валентин беззаперечною допомогою та готовністю завжди бути поруч і допомогти в усьому.

Новий бойфренд відомої української співачки допоміг Наталії Могилевській евакуювати її сестру в іншу країну – дівчина зупинилась у Франції. Крім того, разом з коханим українська артистка їздила Україною з благодійними концертами. Зараз новоспечена зіркова пара живе разом.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.