47-річна Наталія Могилевська розсекретила ім’я свого коханого: “Моє серце відкрилося коханню неймовірному”

Українська співачка Наталія Могилевська нещодавно повідомила, що почала нові стосунки. Тепер шанувальники знаменитості знають, як звати її обранця

Український шоубізнес – це щирий та відвертий простір, в якому публіці цікаво стежити не лише за професійними починаннями та успіхами своїх кумирів. Так, особисте життя відомих зірок турбує мільйони їхніх шанувальників. Виключенням не виявилась і популярна українська співачка Наталія Могилевська. Раніше знаменитість зізналась, що зустрічається з чоловіком, тепер повідомила, як його звати.

Наталія Могилевська прокоментувала своє особисте життя

В ефірі всеукраїнського телемарафону відома українська співачка зізналась, чи збиралась цього року відзначати День всіх закоханих. Так, за словами Наталії Могилевської, в її життя несподівано постукало велике та сильне почуття любові, тому й пропустити цей день вона не могла.

Ба більш, знаменитість зізналась, що у їхніх з новим бойфрендом стосунках День святого Валентина – це подвійне свято. Причина в тому, що коханого української артистки звати Валентином. Саме тому, зізналась зірка, не приховуючи подробиць, вони з коханим святкували 14 лютого.

Я святкуватиму День Валентина… Моє серце відкрилося коханню неймовірному, дуже гарному, і його звуть Валентин! У нас подвійне свято!

– прокоментувала Наталія Могилевська.

Відома українська співачка Наталія Могилевська зізналась, як звати її нового бойфренда

Нагадаємо, що нові стосунки українська артистка почала вже під час повномасштабної війни. Знаменитість зізналась, що з коханим була знайома понад 20 років, проте підкорити її серце в романтичному плані чоловікові вдалось тільки після 24 лютого. Завоював симпатію Могилевської загадковий Валентин беззаперечною допомогою та готовністю завжди бути поруч і допомогти в усьому.

Новий бойфренд відомої української співачки допоміг Наталії Могилевській евакуювати її сестру в іншу країну – дівчина зупинилась у Франції. Крім того, разом з коханим українська артистка їздила Україною з благодійними концертами. Зараз новоспечена зіркова пара живе разом.