РосЗМІ повідомили про смерть телеведучої Лєри Кудрявцевої: “Померла в своєму будинку в оточенні сім’ї”

В російській пресі з'явилася новина про смерть телеведучої Лєри Кудрявцевої. За їх інформацією зірка померла у себе вдома в оточенні близьких.

Через деякий час після виходу новини про смерть Лєри Кудрявцевої телеведуча вийшла на зв’язок і спростувала цю інформацію. Зірка опинилась в центрі скандальної ситуації, прокинувшись від численних дзвінків від друзів та близьких. Вона не зрозуміла, чому її мама і сестра так переймаються її станом здоров’я, поки не побачила в Інтернеті статтю про власну смерть, в якій було написано, що Кудрявцева померла в своєму будинку в оточенні рідних.

В Інстаграм-блозі Валерія жорстко відповіла авторам статті:

Горіти вам в пеклі, тільки за те, що мама і сестра вранці ледь з розуму не зійшли, поки я спала

РосЗМІ повідомили про смерть телеведучої Лєри Кудрявцевої
РосЗМІ повідомили про смерть телеведучої Лєри Кудрявцевої

Кудрявцева пообіцяла знайти людину, яка розповсюдила недостовірну інформацію:

Мої друзі вже займаються, видаляють ці матеріали. І вони знайдуть того, хто це написав. Ми просто приїдемо і людині ляща дамо

Ситуація викликала широкий резонанс серед колег Кудрявцевої. Її колишній коханець Сергій Лазарєв обурився тим, що журналіст, написавший таку новину, переступив через всі моральні цінності і закликав запровадити покарання за подібне. Продюсер Яна Рудковська запропонувала ввести кримінальну відповідальність за такі дії.

РосЗМІ повідомили про смерть телеведучої Лєри Кудрявцевої
РосЗМІ повідомили про смерть телеведучої Лєри Кудрявцевої

Відмітимо, всі вони підтримали війну в Україні. Лєра Кудрявцева 24 лютого закликала всіх до миру, але пізніше виступила із засудженням українських артистів, які негативно ставляться до росіян. Лазарєв 24 лютого написав в своєму Інстаграмі “Ні війні”, однак скоро його видалив і відхрестився від своєї позиції та заявив, що пишається бути росіянином. Так же і Яна Рудковська відкрито підтримує дії російського президента.

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.