РосЗМІ повідомили про смерть телеведучої Лєри Кудрявцевої: “Померла в своєму будинку в оточенні сім’ї”

В російській пресі з'явилася новина про смерть телеведучої Лєри Кудрявцевої. За їх інформацією зірка померла у себе вдома в оточенні близьких.

Через деякий час після виходу новини про смерть Лєри Кудрявцевої телеведуча вийшла на зв’язок і спростувала цю інформацію. Зірка опинилась в центрі скандальної ситуації, прокинувшись від численних дзвінків від друзів та близьких. Вона не зрозуміла, чому її мама і сестра так переймаються її станом здоров’я, поки не побачила в Інтернеті статтю про власну смерть, в якій було написано, що Кудрявцева померла в своєму будинку в оточенні рідних.

В Інстаграм-блозі Валерія жорстко відповіла авторам статті:

Горіти вам в пеклі, тільки за те, що мама і сестра вранці ледь з розуму не зійшли, поки я спала

РосЗМІ повідомили про смерть телеведучої Лєри Кудрявцевої

Кудрявцева пообіцяла знайти людину, яка розповсюдила недостовірну інформацію:

Мої друзі вже займаються, видаляють ці матеріали. І вони знайдуть того, хто це написав. Ми просто приїдемо і людині ляща дамо

Ситуація викликала широкий резонанс серед колег Кудрявцевої. Її колишній коханець Сергій Лазарєв обурився тим, що журналіст, написавший таку новину, переступив через всі моральні цінності і закликав запровадити покарання за подібне. Продюсер Яна Рудковська запропонувала ввести кримінальну відповідальність за такі дії.

РосЗМІ повідомили про смерть телеведучої Лєри Кудрявцевої

Відмітимо, всі вони підтримали війну в Україні. Лєра Кудрявцева 24 лютого закликала всіх до миру, але пізніше виступила із засудженням українських артистів, які негативно ставляться до росіян. Лазарєв 24 лютого написав в своєму Інстаграмі “Ні війні”, однак скоро його видалив і відхрестився від своєї позиції та заявив, що пишається бути росіянином. Так же і Яна Рудковська відкрито підтримує дії російського президента.