24-річна Даша Квіткова зізналася, чи дозволяє Добриніну бачитися з сином після розлучення: “Нічого не згадує”

Відома українська бізнесвумен і блогерка Даша Квіткова чесно розповіла про те, чи сприяє зустрічам свого тепер колишнього чоловіка з їхнім спільним сином

Наприкінці січня цього року шанувальники зіркової пари Квіткової та Добриніна дізнались, що вони прийняли рішення розійтись. Про це вперше заговорила відома українська блогерка та бізнесвумен в інтерв’ю для Маші Єфросиніної. Даша Квіткова зізналась, що рішення було непростим для обох, проте майбутнього в їхніх стосунків на даному життєвому етапі немає.

Разом з тим, розповіла Даша Квіткова, вони перебувають у дружніх стосунках. Разом зіркові колишні відвідували психолога, який допоміг їм вибудувати здорові взаємини. Все, зізнається знаменитість, заради спільного сина Лева.

Даша Квіткова повідомила про розлучення з Добриніним в інтерв'ю
Даша Квіткова повідомила про розлучення з Добриніним в інтерв’ю

Втім, схоже, що шанувальники почали підозрювати неладне, тому вирішили одразу запитати в Даші Квіткової. Підписникам стало цікаво, чи дозволяє вона бачитись своєму колишньому чоловіку з їхнім сином. Зірка з усмішкою на вустах заявила, що вони з Добриніним, як батьки, дуже добре спілкується. Попри те, що їхній син живе з мамою в будинку під Києвом, з батьком він так само близький.

В особистому блозі у соціальній мережі Інстаграм Даша Квіткова наголосила, що вони з колишнім чоловіком не “гризуться” та підтримують цілком здорове спілкування. Знаменитість розповіла, що вона з Добриніним часто телефонують одне одному, аби обговорити важливі деталі, що стосуються їхнього спільного сина.

Нікіта може приїхати додому, коли хоче, побачити дитину, коли я є

– зізналась Даша Квіткова.

Квіткова зізналась, що її син Лев дуже близький з татом
Квіткова зізналась, що її син Лев дуже близький з татом

Разом з тим, відома українська блогерка та бізнесвумен вирішила відповісти й на інше запитання шанувальників. Багатьом цікаво, чи страждає Даша Квіткова після розлучення, чи почала шукати нового бойфренда. Зірка зауважила, що ні одне з цих тверджень немає нічого спільного з реальністю.

Моє серце нікого і нічого не шукає. Моє серце абсолютно нічого не загадує. Зараз я насолоджуюся

– зазначила блогерка.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.