Філіп Кіркоров підняв тему “шлюбних” стосунків з Примадонною та злив, якою дикою Алла Пугачова була в ліжку

Відомий російський співак Філіп Кіркоров, який багато років був чоловіком Примадонни Алли Пугачової, публічно підняв тему їх шлюбних стосунків.

Філіп Кіркоров завів собі подкаст, в якому розповідає різні подробиці свого життя. В першому випуску артист висміяв співака і композитора Сергія Челобанова, якому не вдалося стати чоловіком Примадонни, але пощастило бути її коханцем, а також повідав про їх пристрасть.

Сергій Челобанов і Алла Пугачова
Сергій Челобанов і Алла Пугачова

Раніше Челобанов сам публічно розповідав, як розвивались його відносини з Пугачовою. В шоу “Секрет на мільйон” з Лєрою Кудрявцевою, яку преса записала в померлі зірки, він ділився, що емоційні сплески почались з першого дня стосунків. Він сказав, що Алла була дуже пристрасною. Кіркоров згадав про це в подкасті та відмітив, що довго роман між Челобановим і Пугачовою не протривав, тому що на горизонті з’явився Філіп, який став офіційним чоловіком Примадонни.

Філіп Кіркоров злив, якою дикою Алла Пугачова була в ліжку
Філіп Кіркоров злив, якою дикою Алла Пугачова була в ліжку

Нагадаємо, Кіркоров був закоханий в Аллу Борисівну ще з часів своєї юності, вперше вони зустрілись в 1988 році. Співак шість років залицявся до артистки і нарешті дочекався взаємності. Пугачовій тоді було 39, а Філіпу 21, в 1994 році закохані одружились. Шлюб протривав 11 років, в жовтні 2001 року Примадонна закрутила роман з ще більш молодим за чоловіка гумористом Максимом Галкіним. Тоді вона ще була одружена з Кіркоровим, але колись зізналась, що говорила йому, якщо у неї з’являться почуття на стороні, вона піде.

Філіп Кіркоров, Максим Галкін і Алла Пугачова
Філіп Кіркоров, Максим Галкін і Алла Пугачова

Офіційно шлюб Алли і Філіпа закінчився в 2005 році, за свідотством про розлучення Кіркоров приїхав один, а Пугачова разом з Галкіним. Гуморист розповідав, що на початку стосунків з Примадонною, її відносини з Кіркоровим вже не були такими близькими, тому він не вважає себе розлучником.

Схожі статті

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.