Старша донька Ольги Фреймут святкує день народження: як виглядає і чим займається 17-річна Злата

17 лютого старша донька телеведучої Ольги Фреймут Злата святкує свій 17-й день народження. Як виглядає, чим займається і на кого вчиться дівчина – далі в матеріалі.

Злата Мітчелл – старша донька відомої української телеведучої Ольги Фреймут. Сьогодні, 17 лютого, дівчина святкує свій 17-й день народження.

Ще один рік створення реальності та роблю це по-своєму! 17!

, – написала у своєму Інстаграм-блозі іменинниця.

Публіка знає Злату, як харизматичну, талановиту та провокаційну дівчину. З дитинства вона була “світлим янголятком” і часто з’являлася із зірковою мамою на телеекранах. Втім, коли Злата почала дорослішати, вона почалась змінюватися не тільки зовні, змінюватись почала і її поведінка. Так, Інстаграм дівчини переповнений провокаційними знімками, де вона позує у коротких спідницях, топах з відкритим декольте та з дуже яскравим макіяжем. З огляду на те, що її мама Ольга Фреймут позиціонує себе, як знавця етикету та справжню леді, поведінка Злати виглядає неприйнятною.

Злата Мітчелл
Як виглядає донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл

Втім, сама Фреймут запевняє, що пишається своєю донькою і навіть вчиться у неї любові до самої себе та впевненості.

До слова, зараз Злата Мітчелл живе та навчається у Каліфорнії у так званій школі-інтернаті. Там, дівчина одночасно навчається і проживає. До цього Злата вчилася у приватній київській школі, де навчання проходило англійською мовою.

Крім навчання, Злата займається танцями. Незважаючи на її пишні форми, дівчина неймовірно пластина і дуже гарно танцює. У дитинстві Злата навіть брала участь в українському проєкті “Танцюють всі”.

Нагадаємо, Ольга Фреймут народила доньку Злату від британця Ніла Мітчелла, з яким не була одружена. Дівчина крутила роман з дорослим чоловіком, коли навчалася у Британії. Коли Ольга завагітніла, чоловік все частіше почав вести себе агресивно, тому вона в прямому сенсі втекла від нього в Україну з дитиною під серцем. Фреймут зізнається, що пізніше все ж налагодила контакт з Нілом Мітчеллом, адже у них є спільна донька. Чоловік допомагає виховувати доньку у фінансовому плані, втім теплими стосунками зі Златою похвалитися не може.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.