Як зірки відзначали день народження дітей: Горбунов з Осадчою разом, Бадоєв із Фреймут – на відстані

На цьому тижні знаменитості відзначили дні народження своїх нащадків. У поле зору потрапили щасливі батьки – Оля Фреймут, Катя Осадча з Юрієм Горбуновим, Алан Бадоєв. Як привітали селебріті своїх синів і доньок?

Оля Фреймут

Своє 17-річчя Злата Мітчелл зустріла в Лос-Анджелесі, де навчається, а вільний час проводить із бойфрендом. Дівчина похвалилася черговим віковим досягненням в Інстаграмі:

Ще один рік створення реальності та робити це по-своєму. 17 на 17!

Підписники стали радо вітати доньку ревізорки з днем народження. Найпершою серед них була, звісно ж, зіркова матуся:

Ти така єдина, як сильно я тебе люблю, донечко!

Побажання Ольга пообіцяла оголосити в приватному повідомленні.

Катя Осадча і Юрій Горбунов

Зіркове подружжя теж сьогодні святкує. Первістку Юрія і другому сину Каті минуло 6 років. Кожен із батьків у своєму акаунті в Інсті написав власне привітання для Іванка, виклавши родинні світлини. Осадча подякувала сину, що він обрав саме їх. Першим на це повідомлення відгукнувся Монатік, приєдналися до привітань й інші підписники.

Горбунов пригадав, як тримав первістка на руках уперше. Це, здається, було ще вчора, але відтоді минуло вже 6 років. Вітаючи сина, телеведучий висловив сподівання:

Ти будеш жити, виростати і любити в найкращій у світі країні-Україні!

Алан Бадоєв

Днями повноліття досягла донька кліпмейкера Лоліта. Щасливий татусь з цього приводу зробив відеоколаж, в якому можна побачити чимало світлин дівчини у різні роки, і підписав:

Сьогодні у моєї доньки день народження! Найніжніші 18. Ти мій справжній друг, найближча душа, моя Lo.

Алан Бадоєв з єдиною донькою Лолітою

Більшість прихильників Бадоєва вважають, що у чоловіка двоє дітей. Насправді ж Борис Бадоєв (Кураченко) – син Жанни, колишньої дружини митця, а рідною для Алана є Лола – єдина його дитина.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.