Як виглядає елітний особняк екс-чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу: мармур, ляльки-мотанки і свічки

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу показав, як виглядає його квартира у Києві. Після розлучення зі співачкою чоловік живе безбідним життям.

Мурат Налчаджиоглу – відомий бізнесмен родом з Туреччини, який займається різними видами бізнесу та являється співвласником косметологічної компанії “Фармасі Україна”. Відомий чоловік ще й тим, що 10 років був у шлюбі зі співачкою Ані Лорак. Вони розлучилися у 2019 році через постійні зради Мурата.

Мурат Налчаджиоглу показав свій домашній образ
Мурат Налчаджиоглу жив у шлюбі з Ані Лорак 10 років

Після розлучення чоловік не довго холостякував і дуже скоро представив публіці свою нову дівчину, яка молодша за нього на 20 років. Не пройшло і року, як Мурат зробив коханій пропозицію руки і серця.

Мурат Налчаджиоглу разом з красунею-нареченою влаштував для падчерки казковий день народження
Як виглядає наречена Мурата Налчаджиоглу

Зараз Мурат Налчаджиоглу живе з коханою у Києві. Проживають вони у розкішній дворівневій квартирі, яку часто показують у своїх інстаграм-блогах.

Так, нещодавно Мурат у Інстаграм-сторіз опублікував відео і показав, як він відпочиває вдома. В кадрі можна розгледіти інтер’єр квартири чоловіка. Так, одразу помітно, що ремонт виконаний у світлих тонах та з дорогих матеріалів, зокрема вражає мармурова підлога. Цікавою деталлю є традиційна українська лялька-мотанка.

 Як виглядає елітний особняк екс-чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу
Як виглядає елітний особняк екс-чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу

До слова, турецький бізнесмен після початку повномасштабної війни в Україні виступив проти війни та засудив російську агресію, в той час, як його екс-дружина досі мовчить про події в Україні. Ба більше, Мурат навіть допомагає українській армії. Нещодавно чоловік повідомив, що компанія “Фармасі”, власником якої він являється, передала для ЗСУ 100 тисяч наборів особистої гігієни. Так, в склад набору входять гель для душу, шампунь, спеціальні зігріваючі мазі та інше.

В той час, як Мурат Налчаджиоглу допомагає українській армії, Ані Лорак продовжує співати для росіян. Співачка навіть не планує виїжджати з країни-агресорки.

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!