Остапчук одружився з 22-річною коханою і показав фотодоказ: як виглядає третя дружина телеведучого

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук ймовірно одружився втретє з 22-річною коханою, журналісткою Катериною Полтавською. Тільки нещодавно шоумен розлучився з другою дружиною.

Особисте життя Володимира Остапчука дуже бурхливе і тому дуже цікавить шанувальників. Офіційно в 2022 році телеведучий розлучився з нотаріусом Христиною Горняк після двох років шлюбу, зав’язавши роман з набагато молодшою дівчиною – 22-річною журналісткою Катериною Полтавською. Зірка не підтверджує цю інформацію, але завдяки спільним фото однакових сніданків і кадрів з відпочинку в одному й тому ж місці фанати впевнені, що це правда.

Нова дівчина Володимира Остапчука розповіла про минуле
Остапчук одружився з 22-річною коханою і показав фотодоказ

На цей раз в своїх Інстаграм-блогах Остапчук і Полтавська вразили новиною, запостивни знімки з документ-сервісу “Готово”, де є послуга оформлення шлюбу всього за добу без довгих очікувань і волокіти з документами.

Шоумен підписав дату 22.02.2023 і супроводив її сердечком з написом:

Нарешті (Finally)

Остапчук одружився з 22-річною коханою і показав фотодоказ
Остапчук одружився з 22-річною коханою і показав фотодоказ

Його дівчина також виставила подібне фото з датою, а в наступній публікації дала зрозуміти, що отримала багато привітань і написала:

Всім дякую

Остапчук одружився з 22-річною коханою і показав фотодоказ
Остапчук одружився з 22-річною коханою і показав фотодоказ

Нагадаємо, зі своєю другою дружиною Остапчук розлучився декілька місяців назад, а вже невдовзі стало відомо про його нові відносини. З новою дівчиною телеведучий вже живе разом, в грудні вони подорожували в Херсон, Новий рік 2023 зустріли у Львові, також встигли відпочити в Трускавці. Катерина балує зіркового коханого кулінарними шедеврами в домашній обстановці.

Також Володимир Остапчук до Христини Горняк був одружений на Олені Войченко, з якою виховував двох спільних дітей, дочку Емілію і сина Евана-Олександра. Колишні бурхливо з’ясовували стосунки в Мережі і через журналістів, тому всі деталі скандалів з деталями потрапили в ЗМІ.

Схожі статті

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.

Страва, яка ще жодного разу не залишалася у нас “на завтра”: м’ясо з картопляним пюре в духовці. Без метушні

Запечене м'ясо з картопляним пюре – це гарантовано вдала страва, яка порадує своїм смаком, ароматом і відмінним поєднанням м'яса з картоплею під апетитною скоринкою.