Історія знайомства Святослава Вакарчука і Євгенії Яцути – жінки, яка народила йому двох дітей: це доля

Відомий український музикант Святослав Вакарчук, який є солістом групи "Океан Ельзи" після розлучення з Лялею Фонарьовою двічі став батьком. Це щастя йому подарувала нова кохана.

В раптове розлучення Святослава Вакарчука і Лялі Фонарьової фанати не хотіли вірити, тому що вони були разом багато років, не скандалили на публіці, здавались зразковою парою, яка викликала повагу. Все це перестало мати значення в 2021 році, коли Вакарчук заявив, що розлучається з дружиною.

Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова
Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова

Вони не коментували причини розлучення, але незабаром спливла інформація, що співаку народила дитину інша жінка. Це його первісток, у шлюбі з Фонарьовою Святослав виховував тільки пасербицю. В 2021 році у зірки народився син, а через рік вже під час війни на світ з’явилась дівчинка.

Нещодавно Вакарчук хизувався, що його син в свої рік і 8 місяців вже почав говорити:

Немає нічого кращого, ніж чути як твої діти починають говорити. Говорити рідною мовою! Це щастя!

, – поділився Святослав.

Обраницею Вакарчука стала співвласниця продакшену Radioaktive Film, з якими “Океан Ельзи” співпрацювали. Вони разом знімали кліп на пісню “Без тебе” та було ще декілька спільних робіт. Це зблизило майбутню пару, тому заради один одного музикант пішов від Лялі, а Яцута кинула свого чоловіка-режисера Дениса Соніна і дуже скоро вона завагітніла.

Історія знайомства Святослава Вакарчука і Євгенії Яцути
Історія знайомства Святослава Вакарчука і Євгенії Яцути

Артист намагався не розкривати факт розлучення і народження дитини, але Євгенія не приховувала вагітність та на останніх місяцях з’явилась з великим животом на кінофестивалі.

Чи збирається Вакарчук вести під вінець нову кохану – загадка, бо і з Фонарьовою він всі ці роки жив у цивільному шлюбі.

Нагадаємо, свого сина Святослав Вакарчук назвав в честь батька Іван, а донечці вони дали ім’я Соломія.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.