Кравець-молодша святкує день народження: зірка “Кварталу-95” народила свою точну копію, якій вже 20 років

Старша донька зірки студії "Квартал 95" Олени Кравець Марія святкує день народження 24 лютого. Дівчині виповнилось 20 років. Як виглядає і чим займається Маша – далі в матеріалі.

Марія Кравець 24 лютого святкує день народження. У своєму Інстаграм-блозі дівчина опублікувала кадри, зроблені на вулицях Києва та поділилася думками про особливий для неї день.

Так вийшло, що я народилася у день, який зовсім не хочеться святкувати.

День, котрий ліпше просто стерти з пам’яті та забути весь той жах.

, – написала Маша Кравець.

Незважаючи на те, що день народження Маші тепер співпадає з річницею початку повномасштабної війни в Україні, дівчина все ж радіє, що має змогу бути у цей день з рідними людьми у своєму домі. Дівчина зізналася, що загала бажання зустріти свій 21-й день народження під мирним небом в Україні.

Користувачі Мережі тут засипали дівчину привітаннями у коментарях.

Ось, що пишуть фоловери:

  • “Машуня! Нехай всі бажагня здійсняться! З днем народження “;
  • “З Днем народження!!! Нехай усі мрії здійснюються під мирним небом!”;
  • ” Заради таких як ти і треба боротися”.

Що відомо про старшу доньку Олени Кравець

20-річна Маша – яскрава і харизматична дівчина. Вона має дуже привабливу зовнішність і дуже схожа на свою зіркову маму. Зараз Марія навчається в київському університеті на піарника. Крім того, дівчина професійно займається танцями у стилі “фрістайл” і має безліч нагород як в Україні, так і за кордоном.

Маша Кравець показала фото свого пресу
Кравець-молодша святкує день народження

Цікаво, що Марія живе самостійним життям ще з 15 років. Дівчина вирішила з’їхати від батьків на орендовану квартиру, коли її брату та сестрі виповнилось 3 роки. Оскільки для малечі треба було багато місця в домі, то ж і батьки Маші були не проти її переїзду. Саме через це Марія ще з підліткового віку стала дуже самостійною та відповідальною і являється справжньою гордістю для своїх батьків.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.