Ніна Матвієнко, Мішина, Андрієнко та інші пригадали початок війни: не вірили чуткам і не збирали валізи

24 лютого 2022 року зламало не лише плани людей, але й долі. Знаменитості пригадали, що збиралися робити в цей день, і як усе це пішло прахом, як і у решти українців.

Віктор Андрієнко

Відомий довгоносик збирався 24 лютого грати на сцені у Харкові. Їхати мав разом із Русланою Писанкою, але жінка зламала ногу, тож виставу довелося скасовувати. Невідомо, як би склалася доля артистів, якби опинилися в цей час під харківськими ракетними ударами.

Віктор Андрієнко мав 24 лютого їхати в Харків

Але й у Києві того дня було гаряче. Андрієнко на власні очі побачив, як літали гелікоптери і навсібіч розповсюджували смертоносні блискавки. В харківському інтернаті дітки, що погано бачать, чекали на книжки від Віктора, написані шрифтом Брайля. Тож довелося свої “Легенди Чарівнолісся” відправляти через пошту.

Ксенія Мішина

23 лютого актриса цілий день провела в знімальному павільйоні. Ксенію виряджали у гарні сукні, змінювали зачіски і робили гарний мейкап. Настрій був піднесений, але наступного ранку все кардинально змінилося.

Відтоді минув рік, і Мішина вирішила викласти в мережу гарну світлину, висловивши сподівання, що Україна була і буде завжди.

Ніна Матвієнко

Побачивши 24 лютого мужніх бійців тероборони, які стояли при дорозі, Ніна Митрофанівна втямила, що перемога буде за нами. Співачка подумала, що треба щось робити.

Ніна Матвієнко читала українські вірші як молитву

У неї якраз гостювала Галина з Обухівського району. То разом знайшли патріотичні вірші в Інтернеті, вбралися в українське вбрання, розстелили рушники і читали слова як мантру. Жінка певна, що жіноча молитва завжди допоможе.

Макс Єжов

Макс Єжов пристав до волонтерів

Хореографа, що танцював у “Танцях з зірками” з двома білявками – Лесею Нікітюк і Олею Поляковою – війна застала в Києві. Макс не вірив, що почнеться наступ, а коли все сталося, не сидів склавши руки. Подався до волонтерського штабу, щоб допомагати. Прихистили сотні людей у бомбосховищі під офісом. Після деокупації Ірпеня, Бучі, Бородянки Єжов допомагав там.

 

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".