83-річний Еммануїл Віторган підшукує няню для своїх маленьких донечок: росіянок просить не турбуватися

Окрім дорослих дітей 83-річний актор Еммануїл Віторган має ще й двох зовсім маленьких донечок. Нещодавно артист став підшокувати для малечі няню. Але навідріз відмовився від послуг росіянок, вважаючи за доцільне найняти українку, грузинку чи молдаванку.

Зі старшою донькою Ксенією Еммануїл Гедеонович не спілкується після її участі в шоу, де обговорювали наміри жінки заволодіти квартирою знаменитого татуся. Максим від Алли Батлер народився, коли актор ще був одружений, тому після розлучення з першою дружиною довелося усиновлювати власного сина. Стосунки між ними теж натягнуті.

Еммануїл Віторган з третьою дружиною Іриною

А от молодших донечок Віторган просто обожнює, попри те, що у його віці галасливі діти, що постійно порушують спокій, мали б дратувати. Коли Еммануїл одружився з Іриною Млодик, яка була на 23 роки молодша від нього, вони навіть не планували дітей. Та час минув, і пара захотіла повернутися в молодість і відчути радість батьківства.

Оскільки Ірині було 56 років, а чоловіку 79, то вдалися до послуг сурогатної матері. 2018-го на світ з’явилася Клара. У дівчинки очі різного кольору. Спілкування з крихіткою настільки надихнуло пару, що за півтора року родина поповнилася ще однією дівчинкою. В Етель такі ж різноколірні очі, як і в сестрички.

Еммануїл Віторган з дружиною Іриною й доньками Кларою та Етель

Дівчаткам пощастило мати батьків, які їх люблять і ніжно піклуються про них. Але Клара з Етель підростають і доглядати за ними стає все складніше, зважаючи на вік мами і тата. Тож не дивно, що постало питання про пошук няні. Невинне оголошення роботодавця викликало цілий шквал обурення в заангажованому російському суспільстві.

Річ у тім, що Еммануїл Гедеонович написав у мережі, що потребує гувернантки, яка має проживати в родині артиста постійно і не мати власної сім’ї. Розізлила ж росіян приписка, що це має бути жінка з України, Молдови чи Грузії. Від послуг співвітчизниць народний артист рф категорично відмовився, за що тут же отримав клеймо русофоба.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.