Анастасія Заворотнюк повертається на телебачення у новому російському серіалі: “Вона грає суддю”

Відома російська актриса останні три роки бореться з пухлиною мозку. Останнім часом зірка, з інсайдерських повідомлень, почувається краще, а вже скоро її можна буде побачити на телебаченні

Восени 2019 року вперше з’явились новини про важку хворобу відомої російської актриси Анастасії Заворотнюк. Більш ніж рік у медіа припускали, що могло статись з зіркою телебачення та головної героїнею популярного ситкому “Моя прекрасна няня”. Втім, весною 2020 року офіційно повідомили діагноз – зірка бореться з гліобластомою, пухлиною головного мозку.

Довгий час зірка бореться з хворобою, але останнім часом, за повідомленнями російських медіа, знаменитості стає краще. Нагадаємо, що раніше ми писали про те, що Анастасію Заворотнюк виписали з лікарні.

Анастасія Заворотнюк зараз знаходиться вдома
Анастасія Заворотнюк зараз знаходиться вдома

Тепер стала відома ще одна хороша новина – зовсім скоро шанувальники зможуть побачити Анастасію Заворотнюк на телеекранах. Нещодавно один з російських каналів анонсував прем’єру нового серіалу “Пристави”, в якій онкохвора актриса має епізодичну роль. Режисер стрічки Володимир Нахабцев пояснив, як так сталось.

Ми знімали [серіал – прим. ред.] 2017 чи 2018 року, точно вже не згадаю. Чому серіал так довго лежав на полиці, для мене загадка. Так буває і з хорошими, і з поганими фільмами – це якась внутрішня політика телеканалів. Таке відчуття, що інколи про проєкти просто забувають

– прокоментував режисер серіалу.

Заворотнюк з'явиться на телебаченні у новому серіалі
Заворотнюк з’явиться на телебаченні у новому серіалі

Нахабцев також зізнався, що зірка з’явиться у двох серіях стрічки. Режисер зауважив, що проби Заворотнюк навіть не проходила, адже раніше він працював з актрисою в інших картинах і у нього залишились лише позитивні спогади про спільну роботу.

Вона грає суддю, яка відправила злочинця за ґрати. Хочу наголосити, що це не перший досвід нашої співпраці з Настею. Більшість знає її за роллю в ситкомі “Моя прекрасна няня”, але це… Не найкраща її робота. Настя дуже тонка, тепла людина та професійна актриса. У мене від неї одні суцільні позитивні емоції

– прокоментував режисер.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.