Скільки коштують будинки і квартири Віри Брежнєвої, Анни Сєдокової, Світлани Лободи: “ВІА Гра” озолотила

Героїні нашої сьогоднішньої статті стали відомими завдяки участі в легендарному гурті "ВІА Гра". Зараз ці співачки – відомі та заможні і мають елітну нерухомість, яка коштує нечуваних грошей.

Віра Брежнєва, Світлана Лобода, Анна Сєдокова – всі ці співачки починали свою зіркову кар’єру з участі в популярному гурті “ВІА Гра”. Саме участь у цьому гурті дала гарний старт для розвитку сольної кар’єри. Хтось із них досягнув більших успіхів, хтось менших, втім вони троє наразі являються відомими та заможними артистками і можуть похвалитися дорогими автівками і елітним житлом.

Світлана Лобода

Скільки коштує будинок Лободи
Скільки коштує будинок Лободи

До початку повномасштабної війни в Україні Світлана Лобода 8 років жила і працювала в росії. Там вона обзавелась і нерухомістю. Відомо, що у співачки є трикімнатна квартира в москві, яка дісталася їй від бабусі, але там співачка не жила. Останні роки Світлана проживала в будинку у підмосков’ї, вартість якого 0,9 млн доларів.

Як відомо, після початку повномасштабної війни в Україні Лобода покинула росію і виступила проти війни. Співачка не збирається більше повертатися в країну-агресорку. Наразі невідомо, що буде з майном співачки у росії.

Варто відзначити, що нерухомість Лобода має також і в Україні, Думаї та в Європі.

Віра Брежнєва

Скільки коштує будинок Брежнєвої
Скільки коштує будинок Брежнєвої

Брежнєва, як і Лобода останні роки жила в росії, але виїхала звідки, як тільки почалася повномасштабна війна. Виїхав з росії також і чоловік співачки Костянтин Меладзе, він зараз проживає в Італії. Відомо, що Брежнєва жила у підмосков’ї в елітному селищі та мала будинок на 400 кв м. Вартість такого будинку в цьому селищі ріелтори оцінюють в 1-1,5 млн доларів.

Також у Брежнєвої і Меладзе є нерухомість і Італії і в Україні.

Анна Сєдокова

Скільки коштує квартира Сєдокової
Скільки коштує квартира Сєдокової

Ще одна екс-віагрянка Анна Сєдокова останні роки живе на 2 країни: в росії та США. В Америці співачка з чоловіком орендують будинок і схоже в майбутньому вони планують жити саме в росії. Там вони взяли 2 величезні квартири в новострої в іпотеку в центрі москви. Наразі там йде ремонт. Відомо, що вартість однієї квартири складає 770 тисяч доларів.

До слова, Анна Сєдокова після початку повномасштабної війни в Україні зайняла мовчазну позицію і ніяк не коментує те, що відбувається. Втім, вже точно відомо, що співачка не збирається покидати росію.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.