Донька Ольги Сумської святкує 21-річчя: як виглядає і чим живе Анна Борисюк, яка пішла по стопах батьків

2 березня свій 21-й день народження святкую молодша донька української акторки Ольги Сумської Анна. Як виглядає і чим живе дівчина – далі в матеріалі.

Анна Борисюк народилася в родині акторів. Її бабуся та дідусь були акторами, мама і тато – актори театру та кіно і старша сестра – теж відома акторка. Дівчина вирішила не порушувати сімейні традиції і теж пов’язати своє життя з цією професією.

Анна Борисюк з Ольгою Сумською і сестрою Тонею

Після закінчення школи дівчина поступила в університет імені Карпенка-Карого. Саме там навчалася і її зіркова мама Ольга Сумська. Ганна є студенткою третього курсу і вже виступає у своїх перших театральних виставах.

Донька Ольги Сумської святкує 21-річчя

Цікаво, що Анна є досить скромною і тихою дівчиною. Вона ніколи не привертала до себе надмірної уваги і не світилася з зірковими батьками на світських тусовках. Ба більше, в інтерв’ю програмі “ЖВЛ” дівчина зізналася, що багато років піддавалася булінгу у школі. Анну дражнили саме через зіркових батьків і дорікали її тим, що начебто у неї краще життя, ніж у них. До слова, дівчина навчалася у звичайній, державній школі, а не у приватному закладі, як більшість дітей зірок.

Донька Ольги Сумської святкує 21-річчя

Анна зізнається, зустріла справжніх друзів лише в університеті. А ось щодо особистого життя, дівчина не приховує: ніколи не мала романтичних стосунків із хлопцями і поки про це й не думає.

Анна Борисюк не лише навчається і займається акторською кар’єрою, а й часто подорожує. Дівчина вже побувала в Німеччині, Великобританії та інших європейських країнах.

До слова, Анна Борисюк має дуже теплі стосунки зі своїми батьками Ольгою Сумською і Віталієм Борисюком. В день народження дівчини батьки її привітали з квітами та повітряними кульками. Ольга Сумська поділилася сімейними кадрами у своєму Інстаграм-блозі.

Донька Ольги Сумської святкує 21-річчя