Вся правда про здоров’я Андрія Данилка: чому артист переносить концерти і відмовляється коментувати свій стан

Український артист Андрій Данилко скасував свій концерт у Естонії, який мав відбутися 5 березня. Причиною цьому стали проблеми зі здоров'ям артиста.

Вже багато років поговорюють, що Андрій Данилко має серйозні проблеми зі здоров’ям. При цьому сам артист не бажає коментувати свій стан і уникає подібних питань в інтерв’ю.

Новини про серйозний діагноз Данилка ще 2 роки назад спростував його продюсер Юрій Нікітін. Чоловік розповів, що Данилко переживав серйозну депресію, через яку навіть поставив кар’єру Вєрки Сердючки на паузу. Також Андрій мав дуже серйозний розлад сну і не міг спати по декілька днів. Відомо, що артист проходив довготривале лікування, аби нормалізувати свій сон. Він довгий час лікувався як в Україні так і за кордоном. Втім не відомо, чи вирішив Данилко цю проблему, адже сам він не коментує своє здоров’я.

Вся правда про здоров’я Андрія Данилка

Нещодавно Андрій Данилко знову змусив своїх прихильників хвилюватися за себе. Так, артист скасував концерт у Таллінні, який мав відбутися 5 березня. Сам співак не виходить на зв’язок зі своїми прихильниками, проте менеджер артиста пояснив, чому довелося відміняти виступ. Так, виявилось, що Андрію діагностували важку форму ларингіту – запалення слизової оболонки гортані. Менеджер артиста підкреслив, що хвороба досить складна і потребує серйозного лікування і повного голосового спокою, тож зараз Данилко просто фізично не може співати.

Менеджер співака також додав, що концерти тур Данилка по Європі не відміняється, а переноситься на декілька місяців.

Варто відзначити, що ларингіт Данилку діагностували ще 20 лютого, коли він був з концертом в Іспанії. Тоді Данилко дав концерт, незважаючи на хворобу. Данилко навіть вибачився перед глядачами за “хворий” голос і зізнався, що йому діагностували ларингіт.