35-річна Леся Нікітюк вбралася у вишиванку-хакі й дісталася на Ле маршрутці до Херсона: сміливо і стильно

Леся Нікітюк зі своєю Ле Маршруткою дісталася до Херсона і поспілкувалася з бійцями ЗСУ. Усі свої враження ведуча викладе у випуску програми, що має вийти в ефір у березні.

Проанонсувавши вихід чергового випуску Ле Маршрутки, Леся Нікітюк сповістила, що її переповнюють емоції. Звісно, не обійшлося без світлини на пам’ять біля славнозвісної арки з написом міста.

Ведуча задля такого випадку вдяглася відповідно. У військову форму не вбиралася, натомість одягла вишиванку кольору хакі. Куртку й штани підібрала в тон. Тож вийшов відповідний до ситуації лук.

У коментах почалося жваве обговорення заданої теми. Хтось порадів довгоочікуваному звільненню Херсона. Інші висловили сподівання, що невдовзі Скадовськ теж стане українським.

Херсон – це вже не сон!

Багато хто зійшлися на тому, що з нетерпіння очікують майбутню телепрограму, але самій Лесі Іванівні порадили бути обережною. Мешканці Запоріжжя образилися, що Нікітюк не заїхала дорогою до них у місто.

Третій сезон Ле Маршрутки розпочався з Києва, а закінчити його Леся планує Ялтою. Підписники зауважили:

З Богом! Нехай усе вдасться!

Розповідаючи про подорож до Херсона, Леся не показала водія своєї специфічної маршрутки. Та коли Богдан Богданович (це вона його так називає, бо сидить за кермом “Богдана”) відзначав день народження, ведуча присвятила йому окремий пост з привітанням і кумедними знімками, де чоловік випадково потрапляє в кадр, коли зірка позує, намагаючись зробити гарні світлини.

Підписникам Інстаграм-акаунту зірки ці кумедні фотки настільки припали до вподоби, що вони не могли стримати сміху:

Заслуговує на прикрасу робочого столу ноута на Вінді.

Ведучій доводиться багато працювати. Відпочивати можна лише у невеличких перервах між поїздками. То й траслпяються подібні казуси.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.