Катерина Осадча ошелешила сумою, яку разом з Горбуновим, Пономарьовим і Дзідзьо зібрали для України закордоном

Відома українська телеведуча Катя Осадча разом зі своїм чоловіком Юрієм Горбуновим та співаками Олександром Пономарьовим і Дзідзьо зібрала шалену суму на благодійному аукціоні.

З самого початку повномасштабного російського вторгнення Катерина Осадча знайшла спосіб, як примінити свою професію на благо України. Ведуча програми “Світське життя” створила проект “Пошук зниклих” і активно займається громадською діяльністю. Також вона приймає участь в благодійних заходах, на яких збираються кошти для українців.

Катя Осадча зворушливо привітала маму з днем народження і показала її фото
Осадча назвала суму, яку з Горбуновим, Дзідзьо і Пономарьовим зібрала на аукціоні

На цей раз телеведуча разом зі своїм чоловіком-шоуменом Юрієм Горбуновим, артистами Олександром Пономарьовим і Дзідзьо побували на благодійному вечорі в Афінах.Співаки виконали гімн та заспівали улюблені хіти, а Осадча і Горбунов провели аукціон з такими уніклаьними лотами – синьо-жовтий прапор з підписом Валерія Залужного, боксерські рукавички з автографом Олександра Усика, братів Кличків та інше.

Знаменитості зібрали понад 1,7 мільйонів гривень на потреби ЗСУ і переселенців. Осадча і Горбунов розповіли про це в своїх Інстаграм-блогах.

Катерина опублікувала знімок з чоловіком у вечірніх нарядах та назвала точну суму зборів.

Осадча назвала суму, яку з Горбуновим, Дзідзьо і Пономарьовим зібрала на аукціоні
Осадча назвала суму, яку з Горбуновим, Дзідзьо і Пономарьовим зібрала на аукціоні

Юрій Горбунов виставив декілька фото із заходу разом з гостями і присутніми артистами та написав:

Афіни, дякуємо за гостинність і щедрість! Більше 42 тисяч євро ми зібрали на покупку реанімобілів, які наша “Спілка підприємців кіно і теле-індустрії” передасть для ЗСУ!! Рукавиці з автографом нашого Чемпіона Олександра Усика, рукавиці легендарних братів Кличків! Прапор України з автографом генерала В.Ф. Залужного (продали до речі за 14.500 євро). Це був неймовірно насичений і патріотичний вечір!! Дякуємо кожному хто доєднався і хто не пошкодував своїх коштів для нашої Перемоги!! Слава Україні!! Слава ЗСУ!!

Схожі статті

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.