Дружина Віктора Павліка зізналася, що працює на трьох роботах і не відпочиває: “Щоб у сина було майбутнє”

Катерина Репяхова - відома українська блогерка, яка вийшла заміж за співака Віктора Павліка і народила йому сина. Вона зізналася, що навіть у шлюбі із зіркою працює на трьох роботах.

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова часто спілкується зі своїми підписниками в Інстаграм-блозі та відповідає на їх питання. Вона стає все більш популярною і тому збільшується кількість критики. Зазвичай Катя спокійно ставиться до хейтерів, але на цей раз дівчина не стрималась.

Павлік з Репяховою показали, як прикрасили дім до Нового року
Дружина Віктора Павліка зізналася, що працює на трьох роботах і не відпочиває

Їй в Мережі дорікнули, що вона скинула маленького сина на свою матір і живе у своє задоволення. Репяхова не промовчала:

А в мене три роботи, щоб у сина було майбутнє. І якість спілкування з дитиною – це не про кількість проведених годин поруч

Фанати блогерки також її підтримали, сказавши, що були б щасливі, якби їх мами були поряд і могли допомогти з дітьми, тоді був би час хоч трохи відпочити. Це зрозуміє тільки людина з дитиною. Катерина подякувала за підтримку, але зазначила:

Якби то я відпочивала. Коли я не з дитиною, я працюю

Дружина Віктора Павліка зізналася, що працює на трьох роботах і не відпочиває
Дружина Віктора Павліка зізналася, що працює на трьох роботах і не відпочиває

Також Репяхова розлютилась через коментарі, що їй доводиться стільки працювати, тому що ніби то Віктор Павлік не може забезпечити їх з сином. Дружина артиста заявила, що чоловік заробляє в рази більше за неї і ще допомагає дітям від інших шлюбів та донатить на допомогу українцям і ЗСУ.

Катя відмітила, що її мета – заробляти не менше, ніж коханий, але поки що справи такі.

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова відповіла, хто більше заробляє
Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова відповіла, хто більше заробляє

Нагадаємо, Віктор Павлік одружився на Катерині Репяховій в 2020 році після декількох років таємних стосунків, у них підростає маленький син Михасик. Їх роман закрутився, коли артист був в шлюбі з третьою дружиною Лорою Созаєвою. Їм не вдалось розлучитися мирно, дійшло до публічних сварок і позовів у суд від Репяхової до Созаєвої – Лариса в Мережі образливо відгукувалась про коханку екс-чоловіка і вона це просто так не залишила.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.