51-річна Христина Орбакайте сховала неідеальну шкіру обличчя під маскою із золота: шик, блиск, розкіш

Відома російська співачка Христина Орбакайте показала, які косметологічні процедури робить для молодості свого обличчя. Їй вже 51 рік, тому догляд у неї регулярний.

51-річна Христина Орбакайте – спадкоємиця Примадонни Алли Пугачової, яка вже не дає концертів і насолоджується сімейним життям з чоловіком та дітьми за кордоном. Христина навпаки активно займається кар’єрою, багато літає і це відбивається на її зовнішньому вигляді. В перервах між роботою і виступами артистка не забуває відвідувати косметологів та робити різні доглядові процедури.

На цей раз дочка Алли Пугачової показала знімок з салону краси, де їй наводили красу перед вилітом на наступний концерт. Орбакайте сфотографувалась із зібраним в одноразову шапочку волоссям і в прямому сенсі із золотою маскою на обличчі.

Трохи золота перед політом

, – написала зірка.

51-річна Христина Орбакайте сховала неідеальну шкіру обличчя під золотою маскою
51-річна Христина Орбакайте сховала неідеальну шкіру обличчя під золотою маскою

Користувачі Мережі не оцінили фото, на якому Христина виглядає без прикрас, але вона не реагує на критику і не бачить нічого поганого в тому, щоб шанувальники бачили, як вона слідкує за своєю зовнішністю і чого коштує їй її бездоганний вигляд. Співачці в цьому році виповниться 52, однак вона бере приклад з матері та з кожним роком все молодшає і гарнішає.

З'явилось рідкісне фото Пугачової та Орбакайте
51-річна Христина Орбакайте сховала неідеальну шкіру обличчя під золотою маскою

Нагадаємо, Христина Орбакайте давно живе в США, але працює в росії і часто там буває. ЇЇ мама Алла Пугачова та Максим Галкін  з молодшими дітьми Лізою і Гаррі переїхали за кордон і тепер живуть в Ізраїлі. Старший син співачки Микита Пресняков зі своєю дружиною перебрався в Америку, а доля її молодшого сина Дені Байсарова невідома, однак говорять, що хлопець також давно поїхав з росії. Орбакайте продовжує концертну діяльність на російській естраді, не озвучуючи свою громадянську позицію, за яку її матері і Галкіну довелось емігрувати.

Схожі статті

Дітки не просто підросли, а вже й постаріли: як змінилися актори, що зіграли дітей у “Величному столітті”

Відомий турецький серіал "Величне століття" зробив зірками кінематографу багатьох юних акторів, які давно виросли і їх вже не впізнати. Подивіться, як вони змінилися.

Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.