Ви ахнете: справжній зріст Володимира Зеленського, Євгена Кошового і Олени Кравець викликає здивування

Людину точно не можна судити по зросту, чи вазі. Судити людину потрібно по величині її справ. Втім, говорять, що є взаємозв'язок між зростом людини та її характером. Перевіримо це на прикладі зірок студії "Квартал 95".

Чи є зв’язок між зростом людини та її характером, точно сказати не можна. Втім, психологи стверджують, що зріст може впливати на поведінку людини. Так, особам високого зросту часто характерні такі риси характеру, як домінування та лідерство. Вони часто вважають себе більш значимими, навіть якщо поступаються розумовими здібностями іншим людям. А ось люди невисокого зросту часто характеризуються, як пробивні та ініціативні.

Давайте порівняємо людей різного зросту на прикладі головних акторів студії “Квартал 95”. Всі вони досягли неабиякого успіху у своїй кар’єрі і мають лідерські якості.

Найбільш відомим актором студії “Квартал 95” є нинішній Президент України Володимир Зеленський. Хоч він вже декілька років не виступає в гумористичному шоу, публіка назавжди запам’ятає його неймовірне почуття гумору. Варто відзначити, Що Зеленський був не лише актором “Кварталу”, а одним із його засновників і був дуже гарним управляючим. Зараз Володимир Зеленський не лише Президент України, а й політичний лідер, якого поважають у всьому світі.

Де народився Володимир Зеленський
Який зріст у Володимира Зеленського

Зріст Володимира Олександровича не високий – 170 см. Чи пов’язаний його невисокий зріст з успіхами, які він досяг – вирішувати вам.

Найголовніша жінка “Кварталу” Олена Кравець має середній зріст для жінки – 172 см. Олена виступала в “Кварталі” з самого його заснування і віддала цьому проєкту 25 років свого життя. Нещодавно акторка заявила, що покидає проєкт, адже бажає рухатися далі. Зараз Олена має власне шоу “Тихій вечір з Олено Кравець”.

Олена Кравець більше не виступає у Кварталі 95
Який зріст у Олени Кравець

Крім того, що жінка має неймовірне почуття гумору, в житті вона дуже стійка і рішуча.

“Лисий з Кварталу” – таке прізвисько мабуть до кінця життя буде носити Євген Кошовий.

Квартальний друг Зеленського Євген Кошовий вперше показав реальну дружину
Який зріст у Євгена Кошового

Його вважають одним з найсмішніших в гумористичному шоу. Втім, Євген має і лідерські якості, адже після того, як Зеленський пішов з “Кварталу” Кошовий взяв на себе роль управляючого. Євген має високий зріст – 192 см.

Популярне

Схожі статті

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.