Актори “Дизель Шоу” Вікторія Булітко і Єгор Крутоголов вшанували пам’ять Марини Поплавської: їй було б вже 53

9 березня відомій комедійній акторці Марині Поплавській могло виповнитися 53 роки. В цей день колеги зірки зворушливо вшанували її пам'ять і пригадали, якою вона була при житті.

Марина Поплавська була однією з найяскравіших акторів “Дизель студіо”. Публіка її обожнювала не лише за неймовірне почуття гумору, а й за її простоту та щирість. На жаль, 20 жовтня 2018 року акторка пішла з життя. В той день команда “Дизель студіо” поверталися зі Львову до Києва. Водій не справився з кермуванням і врізався у вантажівку. Марина Поплавська сиділа на передньому сидінні автобусу і удар припав саме на неї. Врятувати акторку не вдалось.

Марина Поплавская из Дизель шоу
Марина Поплавська

З моменту ДТП пройшло більше чотирьох років та пам’ять про Марину житиме вічно. Особливо за неї сумують її колеги – актори “Дизель шоу”, адже вони за роки роботи разом стали, як рідні.

9 березня Марині Поплавській могло б виповнитися 53 роки. В день її народження колеги акторки вшанували її пам’ять і написали теплі слова у своїх соціальних Мережах.

Так, акторка Вікторія Булітко оприлюднила архівне відео, на якому вони з Мариною смішно жестикулювали під музику.

Мариночка! З Днем народження. З тобою завжди було про що поговорити, поплакати і посміятися. Люблю, пам’ятаю.. назавжди…

, – написала Вікторія Булітко.

Актор Єгор Кутоголов також написав теплі слова про Марину Поплавську:

Загадайте Маринку сьогодні добрим словом. У неї сьогодні день народження. Мабуть там, на небі сьогодні вона веде день народження Шевченка.

Користувачі Мережі в коментарях відмітили, що Марини дуже не вистачає і вона назавжди буде в їхніх серцях.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Пам’ять Королеві гумору. Обожнюю переглядати її виступи”;
  • “Пам’ятаємо і сумуємо . Її дуже не вистачає . Царство небесне”;
  • ” Як “вишенька на тортику” вона була в Дизель шоу. Я її дуже любила, і обожнювала, як прекрасну акторку”.

Схожі статті

“Надто став сентиментальним”: Віталій Козловський поділився емоціями від першого слова свого маленького сина

Віталій Козловський поділився чудовою новиною: його син сказав перше слово. Співак показав світлину, на якій зображені ніжки малюка в батьківських долонях.

З такою начинкою жодного млинця не залишиться. Готую подвійну порцію, а можна і потрійну: не набридають

Здається, що млинці - це проста і знайома страва, яка вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриває млинці по-новому. Ці млинцеві мішечки ви полюбите з першої спроби.

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!