“Жіночий квартал” підсилили доньками Лисого і Ткача: Серафима Кошова співає не згірш старшої сестри Варвари

Євген Кошовий часто тішить шанувальників гарним голосом на сцені "Вечірнього кварталу". З'ясувалося, що татові здібності передалися обом його донькам. Старша Варвара вже продемонструвала співочі таланти. Тепер прийшла черга молодшої Серафими.

Художнім керівником “Студії 95” після Володимира Зеленського став Євген Кошовий. На правах начальства Женя Лисий зміг виставити на сцену власну доньку. Гумористи зняли свіжий випуск “Кварталу”, запросивши чимало зірок – MONATIK, Kola з MamaRika, Злату Огнєвіч й інших.

Серафима Кошова порвала зал

Серафима Кошова дебютувала на сцені

А ще на сцену вийшло зовсім юне покоління – доньки Кошового і Ткача. Для восьмирічної Серафими цей вихід став дебютним. Разом із актрисами з “Жіночого кварталу” дівчатка заспівали щемку пісню про дітей, що чекають на повернення батьків із війни.

Варвара Кошова двічі приходила на “Голос. Діти”

Варвара на 6 років старша за свою артистичну сестричку, але вже встигла засвітитися на всю країну. Старша донька Кошового брала участь у талант-шоу “Голос. Діти”, причому двічі. В 11-річному віці Кошова спромоглася розвернути до себе всі чотири тренерські крісла.

Євген Кошовий з донькою Серафимою

Уперше дівчинка насмілилася показати себе в цьому шоу під час 3 сезону. Тоді вона опинилася у команді Потапа, але дійшла тільки до “боїв”, виконавши з іншими дівчатками пісню Ірини Білик “Маленькая девочка”. Та далі в проєкті залишилася інша учасниця.

Варвара Кошова під час участі в шоу Голос.Діти

Тоді Варя пообіцяла повернутися і згодом дотрималася своєї обіцянки. Удруге виконала на сліпих прослуховуваннях композиції Крістіни Агілери. Від надмірної уваги суддів дівчинка не стримала сліз. Для подальшої участі обрала собі в наставники Джамалу.

Нині у Варі, здається, з’явилися інші пріоритети. Попри юний вік, вона вже засвітила обручку й запевнила, що обов’язково вийде заміж за олігарха.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.