Який вигляд з вікна свого розкішного будинку мають Катерина Осадча і Юрій Горбунов: телеведуча все показала

Відома українська телеведуча Катерина Осадча і її чоловік Юрій Горбунов живуть в двоповерховому будинку під Києвом. Зірка показала, який вигляд у них з вікна.

Зіркове подружжя телеведучих Юрій Горбунов і Катя Осадча поселилися в елітному селищі Романків на Київщині. Сімейне гніздечко зірок з недешевих будинків, тому їх сусіди здебільшого це відомі та заможні люди, серед яких також музиканти Потап і Настя Каменських.

Як виглядає елітний особняк Горбунова і Осадчої на Київщині
Як виглядає елітний особняк Горбунова і Осадчої на Київщині

В Мережі можна знайти інформацію, що ціни на нерухомість в цьому котеджному містечку коштують від 500 тисяч доларів. Земельний участок у знаменитостей займає площу 13 соток, на ньому крім основного двоповерхового особняка розташований сад, басейн, зона відпочинку для дітей, невеличкий будиночок для гостей. Вони висадили цікавий “живий” паркан з кущів.

Як виглядає елітний особняк Горбунова і Осадчої на Київщині
Як виглядає елітний особняк Горбунова і Осадчої на Київщині

Вдома у Каті Осадчої і Юрія Горбунова дуже затишно і сучасно. Уваги також заслуговує вигляд, який відкривається з вікна їх спальні. В своєму Інстаграм-блозі телеведуча показала фото з віконця – навколо видно природу, яка от-от обросте свіжою зеленню і вигляд стане ще гарнішим.

Сьогодні весна змагається з зимою. І весна перемагає. Дякую ЗСУ за цю неділю. Сьогодні без тривог

, – написала Катерина.

Катерина Осадча показала вигляд з вікна свого розкішного будинку
Катерина Осадча показала вигляд з вікна свого розкішного будинку

Нагадаємо, у зіркового подружжя є двоє синочків, п’ятирічний Іван і півторарічний Данило. Через неспокійну ситуацію в країні діти живуть то вдома, то за кордоном. Телеведуча розповідала, що одразу не поїхала з України, тому що вірила, що все це ненадовго. В результаті Катерина їздить за кордон тільки для благодійних заходів та по роботі, вона займається проектом “Пошук зниклих” і невідомо, чи повернеться колись в ефір її шоу “Світське життя”. Її чоловік Юрій Горбунов часто разом з нею веде благодійні концерти і аукціони, але також не затримується і одразу повертається назад.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.