Не Султан Сулейман: з яким актором Мер’єм Узерлі закрутила роман на зйомках “Величного століття”

Турецько-німецька актриса Мер'єм Узерлі отримала славу, зігравши роль Хюррем Султан в серіалі "Величне століття". На зйомках зірка закрутила роман з колегою.

Турецький серіал “Величне століття” став дуже популярним в багатьох країнах. Його сюжет розповідає про реальні події та життя Османської імперії в період правління султана Сулеймана Величного, а також його відносини зі слов’янською рабою Олександрою.

З ким Мер'єм Узерлі закрутила роман на зйомках Величного століття
З ким Мер’єм Узерлі закрутила роман на зйомках Величного століття

Як виявилось, на зйомках “Величного століття” не обійшлося без реальних історій кохання. Актори Мер’єм Узерлі і Озан Гювен закрутили роман, чим дуже здивували колег по цеху. Для глядачів це також було повною несподіванкою, тому що більш логічним для Хюррем було закохатись в актора, який зіграв султана Сулеймана, адже по сценарію у них було багато любовних сцен, але її серце вибрало Рустем-паша.

Озан Гювен в ролі Рустем-паша
Озан Гювен в ролі Рустем-паша

В інтерв’ю Озан Гювен зізнавався, що краса Узерлі підкорила його одразу, вони зустрічались з 2014 по 2015 рік. Їх любов знайшла відображення в кіно – пізніше зіркова пара зіграла головні ролі подружжя в фільмі “Материнська рана”. Мер’єм завжди відгукувалася про Озана в найкращому ключі і дякувала за підтримку у важкий період її життя. Не зважаючи на розставання, колишні залишились найкращими друзями.

З ким Мер'єм Узерлі закрутила роман на зйомках Величного століття
З ким Мер’єм Узерлі закрутила роман на зйомках Величного століття

Нагадаємо, у Мер’єм Узерлі є двоє дітей. В 2014 році вона народила дочку від турецького бізнесмена Джана Атеша, з яким розсталась з гучним скандалом, знаходячись на четвертому місяці вагітності. В 2021 році Хюррем Султан стала мамою вдруге. Вона народила дівчинку, її батька, американського бізнесмена, актриса приховувала від публіки, а згодом Мер’єм повідомила, що розійшлась з батьком молодшої доньки після двох років відносин. Всі романи Узерлі були нетривалими і не довели до заміжжя.

Схожі статті

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.