На кого вчиться 19-річна донька Ігоря Кондратюка: здобуває топову космічну освіту в США

61-річний продюсер Ігор Кондратюк не охоче говорить на публіку про особисте життя, хоча він є зразковим сім'янином. Чоловік вже багато років знаходиться у шлюбі і має трьох дорослих дітей.

Ігор Кондратюк – відома та досить скандальна персона в українському шоу-бізнесі. Публіка добре знає шоумена по телепроєкту “Шанс” та різних талан-шоу. Кондратюк завжди позиціонував себе, як суворого, вимогливого експерта і не завжди добирав слова, коментуючи виступи учасників теле-шоу. Чоловік неодноразово був учасником конфліктів з відомими людьми, втім ніколи не світився у скандалах, щодо особистого життя.

Ігор Кондратюк одружений з фінансовим директором Олександрою вже більше 25 років. У шлюбі в них народилося троє дітей: двоє синів та донька. Всі троє вже повнолітні.

Ігор Кондратюк зі своєю великою та дружньою сім'єю
Як виглядають дружина та діти Кондратюка

І сини і донька Кондратюка обрали для себе шлях не пов’язаний із шоу-бізнесом. Один із синів пішов у сферу маркетингу, а інший монтує соціальні ролики. А ось донька Кондратюка Поліна обрала для себе дуже неочікувану сферу – інженера космічних систем. Зараз 19-річна дівчина навчається в одному з топових вищих навчальних закладів у США. Варто відзначити, що Поліна завжди була зразковою ученицею і закінчила середню школу з золотою медаллю.

Ігор Кондратюк показав, як виглядає його вже доросла донька
Як виглядає донька Кондратюка

Кондратюк зізнається, що дуже гордиться своєю донькою. В одному з інтерв’ю Ігор розповів, що вибір доньки навчатися на інженера космічних систем був несподіваним для нього, але він підтримали рішення дівчини. За словами Кондратюка, навчання в США не просте, але його донька справляється і вчиться дуже добре.

Варто відзначити, що багато зірок відправляють своїх дітей навчатися саме за кордон. Так, 20-річний син Каті Осадчої навчається в США, 18-річна донька Полякової – в Лондоні, а син Тіни Кароль з 7 років навчається у Великій Британії.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.