Зрадниця Повалій тепер без концертів у росії: її виступи масово скасовують навіть у кафе-ресторанах

Відома українська співачка-зрадниця Таїсія Повалій влаштувала масштабний концертний тур по росії, але її концерти почали масово скасовувати.

Таїсія Повалій з самого початку повномасштабної війни в Україні не з’являлась в Києві та осіла у москві. Співачка, яка здобула популярність на українській сцені, проявила зрадницьку позицію і проміняла батьківщину на гроші. Найбільш цинічним є те, що Повалій співає українські пісні для російської верхівки. Вона не змінила свою думку, не дивлячись на те, що її син Денис Повалій не підтримує погляди матері.

Артистка забрала до себе в москву стареньку маму з Києва, хоча жінка не хотіла нікуди їхати, і сподівалась безбідно жити, заробляючи на концертах в росії, але тепер вона не потрібна навіть там. В ЗМІ з’явилась інформація, що масово скасовуються виступи Таїсії на великих майданчиках і навіть в кафе-ресторанах.

Зрадниця Повалій залишилась без концертів у росії
Зрадниця Повалій залишилась без концертів у росії

Концерт в Читі запланований на 27 березня відмінили, на сайті продажу квитків не вказана причина, але сказано, що на цьому тур Повалій закінчився. А 25 березня співачка мала виступати в ресторані в місті Улан-Уде, однак все скасовано. Причину не уточнюють.

Відомо, що відміни концертів суттєво вдарили по доходам зрадниці – тепер у неї майже немає джерел заробітку.

Нагадаємо, з початку повномасштабного вторгнення Таїсія Повалій називала все це складними часами, але нещодавно, не зважаючи на своє українське походження, вона підтримала росію та остаточно відвернулась від батьківщини. Вона заявила, що там її новий дім і вона відчуває себе захищеною тільки там.

Зрадниця Повалій залишилась без концертів у росії

Скоро Таїсію Повалій та інших зірок з такою ж позицією позбавлять державних нагород в Україні. Це стосується зрадників Ані Лорак, російського співака Філіпа Кіркорова, який має статус народного артиста України. Також виявились продажними Регіна Тодоренко, Марув, Наташа Корольова, Анна Сєдокова, Йолка, Анна Асті.

spot_img

Схожі статті

Такого сала завжди мало: ріжеться як масло, а на смак як елітна буженина. Мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Закуска з солоного сала є найоптимальнішим варіантом – виручить у будь-яку скрутну хвилину. До того ж надасть ситості всій родині. За 10 хвилин усе підготуєте, а за 3 дні можна буде й скуштувати.

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.

Найкращий десерт з “нічого”. Готую кілька разів на тиждень, з’їдають за хвилини: рецепт пирога із вишнею

Усі ми в душі ласуни, а мрія вечеряти апетитними десертами для багатьох головна. Для таких ситуацій чудово підходить ситний пиріг із сиром та вишнями. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.